۱۰ پایه انکیوبیتر ها (incubators)به ارزش ۱۷۱۶۵۰۰ افغانی، به ریاست صحت‌عامه ولایت هلمند کمک شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۸:۱۴
moph

این کمک از طرف بنیاد خیریه فاطمه صورت گرفت، برای تأمین سلامتی نوزادانی که با ضعف جسمی مواجه‌اند یا پیش از وقت به دنیا آمده‌اند مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ تا میزان مرگ‌ومیر نوزادان کاهش یابد و فرصت‌های زنده‌ماندن آنان افزایش پیدا کند.

مولوی فضلی احمد شفیع‌الله رئیس صحت‌عامه ولایت هلمند، از مسوولان بنیاد خیریه فاطمه به خاطر این کمک قدردانی نموده گفت:« که این انکیوبیترها به زودی به مراکز صحی مربوطه توزیع خواهند شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۱
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیئآت همراهش، از شفاخانه ۱۰۰ بستر برچی در کابل  دیدار نمودند

در جریان این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی بخش‌های مختلف این شفاخانه را بررسی نمود و روند ارائه خدمات صحی، وضعیت تداوی بیماران، موجودیت دوا و تجهیزات طبی، امور کاری شفاخانه، حضور و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۴۶
Background image

نظارت از ملکیت‌ها به‌منظور کاهش آلودگی هوا در شهر کابل

کارمندان آمریت تنظیم و کاهش آلوده‌گی هوا ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور جلوگیری از امراض تنفسی و بهبود کیفیت هوا، از ملکیت‌های مختلف در شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

BACK TO NEWS