۲۱ تُن مواد خوراکی و ادویه تاریخگذشته در ولایت هلمند از بین برده شد
این مواد که از سوی مسوولان ریاست صحت عامه از ولسوالی سنگین این ولایت جمعآوری شده بود، در حضور نمایندهگان مربوطه از بین برده شد.
این مواد که از سوی مسوولان ریاست صحت عامه از ولسوالی سنگین این ولایت جمعآوری شده بود، در حضور نمایندهگان مربوطه از بین برده شد.
وزارت صحتعامه به منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشندهگان ولایت نورستان، با مؤسسه ARSDO قراردادی را به ارزش (۵۰۷۲۵۶۱) پنج میلیون و هفتاد و دو هزار و پنجصد و شصت و یک دالر. . .
میاجان حسنزی، آمرغذا و ادویه ریاست صحتعامه فراه، گفت: « که این ۴۰ کارتن ادویه واردشده شامل کپسول اوکسیتتراسیکلین بود که از کشور چین به افغانستان وارد شده و بعد از ثابت شدن بیکیفت در. . .
در نشستی که به این مناسبت برگزار شد، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، رئیسان مرکزی این وزارت و نمایندهگان رسانه ها اشتراک داشتند.
در این نشست محترم مولوی عبدالولی حقانی. . .