وزارت صحت‌عامه تفاهم‌نامه‌ای را با مؤسسه AYSO برای کاهش قدکوتاهی و سوءتغذیه در ننگرهار امضا کرد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۴:۲۶
MOPH

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه Afghan Youth Services Organization (AYSO) تفاهم‌نامه‌ای را به ارزش ۱۸۰ هزار و ۵۰۳ دالر امریکایی به‌منظور کاهش شیوع قد کوتاهی و سایر انواع سوءتغذیه در ولایت ننگرهار به امضا رسانید.

این تفاهم‌نامه برای دو سال به هدف ارتقای کیفیت خدمات صحی، افزایش دسترسی مردم به خدمات و کاهش مشکلات صحی امضاء شده است. بر اساس این تفاهم‌نامه، از طریق ۲ مرکز صحی و ۲۳ آشیانه صحی، ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن از باشنده گان این ولایت از خدمات صحی بهره‌مند خواهند شد و برای ۵۳ تن نیز زمینه کار در بخش صحت فراهم می‌شود.

از سوی‌هم، نماینده گان مؤسسه AYSO اطمینان دادند که این پروژه را در مدت دو سال مطابق با معیارهای تعیین‌شده تطبیق کرده و برای تأمین نیازهای صحی مردم توجه ویژه خواهند داشت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۳:۷
Background image

کنفرانس آگاهی‌دهی عامه در مورد سرطان سینه و استخوان، در شفاخانه تخصصی و ثالثی وزیر محمد اکبرخان وزارت صحت‌عامه برگزار شد

در این کنفرانس، داکتر عنایت‌الله عنایت، رئیس این شفاخانه، ترینران، داکتران ترینر و شماری از کارمندان صحی اشتراک داشتند. داکتر عنایت‌الله عنایت، هدف برگزاری این کنفرانس را توضیح داده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۳:۱
Background image

کار بازسازی چهار مرکز صحی در ولایت نورستان، به هزینه بیش از ۱۶ میلیون افغانی، از سوی وزارت صحت‌عامه آغاز گردید

مراسم آغاز این پروژه‌ها با حضور الحاج قاری زین‌العابدین عابد، والی نورستان،  داکتر سمیع‌الله عابد نیازی، رئیس صحت‌عامه این ولایت، مولوی نقیب‌الله نوری، آمر شفاخانه ولایتی و شماری از. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۲:۵۹
Background image

شش باب عمده‌فروشی ادویه در ناحیه سیزدهم شهر کابل موقتاً مهر و لاک گردید

کارمندان ریاست نظارت و بازرسی وزارت صحت‌عامه، در ادامه نظارت‌ها و بازرسی‌های روزمره خویش، از ۹ باب عمده‌فروشی ادویه در ساحه مارکیت خپلواک، واقع دشت برچی در ناحیه سیزدهم شهر کابل بازرسی. . .

BACK TO NEWS