برای آگاهی‌دهی در مورد قانون جلوگیری از قاچاق، نشست با مسوولان شرکت‌های وارداتی برگزار شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۱۰:۱۱
moph

این نشست آگاهی‌دهی از سوی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، برای مسوولان شرکت‌های وارداتی محصولات صحی و ادویه، در تالار همین معینیت برگزار شد. در این نشست محترم مولوی حمدالله زاهد معین غذا و ادویه، رئیسان بخش‌های مختلف این معینیت و مسوولان شرکت‌های وارداتی اشتراک داشتند.

محترم مولوی حمدالله زاهد معین غذا و ادویه، از حضور مسوولان شرکت‌های واردکننده ادویه تشکر کرد و هدف این نشست را آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از قاچاق ادویه، محصولات صحی و مواد غذایی عنوان کرد و گفت: معینیت غذا و ادویه به عنوان یک اداره تنظیمی، مسئولیت تأمین کیفیت و مصوونیت ادویه و مواد غذایی و عرضه آن به تمام شهروندان کشور را با قیمت مناسب بر عهده دارد.

بناءٌ به خاطر رسیدن به این هدف، لازم است تمام قوانینی که بر اساس منابع اسلامی تدوین شده و از سوی رهبری امارت اسلامی افغانستان توشیح گردیده‌ اند، به‌طور کامل تطبیق شوند و ما متعهد به اجراء کامل آن‌ها هستیم.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۸:۴۲
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا،  با نماینده‌گان مسوولان صحی ولسوالی‌های ولایات مختلف کشور در دفتر کارش دیدار کرد

در این دیدار، مسوولان صحی ولسوالی‌ها معلوماتی را در مورد فعالیت‌های‌شان به محترم وزیر صحت‌عامه ارائه نموده، مشکلات موجود را تشریح و پیشنهادات‌شان را به منظور بهبود امور روزمره‌شان شریک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۶:۶
Background image

از طریق ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، از فابریکه ها صنعتی در ولسوالی ده سبز ولایت کابل نظارت صورت گرفت

این نظارت که توسط مسوولان آمریت محافظت از اشعه، ریاست صحت محیطی، در ولسوالی ده سبز ولایت کابل از فابریکه های صنعتی صورت گرفت، در آن به مسوولان مربوطه هدایت داده شد تا اصول حفظ ‌الصحه و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۴:۳۸
Background image

از یک تعداد دواخانه‌ها در ساحه زون جنوب ولایت کابل نظارت صورت گرفت

مسوولان نظارت و بررسی ادویه، محصولات صحی و مواد غذایی وزارت صحت‌عامه، به هدف کنترول قیمت‌ها، جلوگیری از احتکار و انحصار، تأمین کیفیت و تطبیق قوانین صحی، از یک تعدا دواخانه‌ها در ساحه. . .

BACK TO NEWS