برای ۳۰ تن از تکنالوژستان طبی، یک دوره آموزشی چهارروزه در بخش باکتریولوژی برگزار شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۳:۵۸
MOPH

این برنامه آموزشی توسط آمریت لابراتوارهای مرکزی ریاست خدمات تشخیصیه وزارت صحت‌عامه، با همکاری سازمان صحی جهان برای تکنالوژستان طبی از ۲۸ ولایت کشور تحت عنوان باکتریولوژی Antimicrobial Resistant (AMR) برگزار گردید.

در آغاز، رئیس خدمات تشخیصیه وزارت صحت‌عامه، داکتر اول‌خان شفق، در مورد اهمیت این برنامه صحبت کرد و از اشتراک‌کننده گان خواست که به‌گونه فعال در این آموزش شرکت کنند.

همچنان، داکتر مسعود دلسوز، آمر لابراتوارهای مرکزی گفت: این برنامه آموزشی به شکل نظری و عملی توسط استادان مجرب برای بلند بردن ظرفیت تکنالوژستان طبی از ۲۸ ولایت اجرا شد تا بتوانند آموخته‌های این دوره را در محل کار خود عملی سازند

او افزود، که قرار است در آینده نیز برنامه‌های مشابه برای تکنالوژستان طبی راه‌اندازی شود و از اشتراک‌کننده گان خواست تا از این فرصت به‌گونه مؤثر استفاده نمایند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۵:۱۶
Background image

شفاخانه ۱۰۲ بستر خیرخانه

شفاخانه ۱۰۲ بستر خیرخانه مربوط وزارت صحت‌عامه بوده و در ساحه خیرخانه شهر کابل موقعیت دارد. این شفاخانه خدمات صحی تخصصی را در بخش‌های مختلف به مردم ارائه می‌کند.

این شفاخانه دارای خدمات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۵:۱
Background image

پروسه آفرگشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی شملزایی ولایت زابل برگزار شد

این پروسه با حضور مسوولان پروسه آفرگشایی وزارت صحت‌عامه و نماینده‌گان ۱۰ شرکت ساختمانی برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه از شفافیت کامل برخوردار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۴:۵۷
Background image

۱۲۵ تُن ادویه و مواد خوراکی تاریخ گذشته در ولایت هلمند از بین برده شد

این مواد که از سوی مسوولان ریاست صحت‌عامه این ولایت در جریان ۹ ماه گذشته از مرکز و ولسوالی‌های آن جمع‌آوری شده بود، با حضور مسوولان ریاست صحت‌عامه، مقام ولایت، اداره محیط زیست و شاروالی. . .

BACK TO NEWS