محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، با محترم جان ایلیف رئیس عمومی برنامه جهانی غذا (WFP) و هیأت همراهش در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۰:۴۶
moph

در این دیدار، در مورد توسعه و تقویت خدمات تغذیه عمومی، فعالیت‌ها و کمک‌های جاری برنامه جهانی غذا، بهبود و مؤثریت برنامه‌های تغذیه عمومی، نحوه همکاری‌های آینده و سایر موضوعات مرتبط بحث همه‌جانبه صورت گرفت.

محترم وزیر صحت‌عامه، از رئیس عمومی برنامه جهانی غذا و هیأت همراهش استقبال نموده و گفت، که توسعه خدمات تغذیه عمومی یکی از نیازهای اساسی صحی کشور است و کمک‌ها در این زمینه باید منظم، دوامدار و بر اساس نیازهای واقعی مردم تنظیم گردد.

همچنان، محترم وزیر صحت‌عامه افزود که وزارت صحت‌عامه متعهد به گسترش هماهنگی و همکاری مشترک با نهادهای بین‌المللی همکار است تا بتواند در تمامی بخش‌های صحی، خدمات با کیفیت و مؤثر به مردم ارائه کند.

از سوی‌هم، رئیس عمومی برنامهٔ جهانی غذا ضمن ابراز قدردانی از رهبری وزارت صحت‌عامه، در مورد کمک‌ها و فعالیت‌های این نهاد معلومات ارائه کرد و افزود که برنامه کمک‌رسانی و همکاری با زلزله‌زده‌گان ولایت کنر و مهاجرین عودت‌کننده را در نظر دارد. همچنان، وی از تداوم و گسترش کمک‌های این برنامه در بخش تغذیه اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۶:۲
Background image

تسهیلات لازم صحی برای ارائه خدمات به سیلاب‌زده گان ولایت نورستان فراهم شده است

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات صحی به هموطنان آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر در ولایت نورستان و تداوی بیماران عاجل، آمبولانس‌ها و سایر تجهیزات ضروری صحی را به این ولایت اعزام کرده است. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

ریاست صحت محیطی از ملکیت‌های شهر کابل به‌منظور کاهش آلوده‌گی هوا نظارت کرد

کارمندان آمریت تنظیم و کاهش آلوده‌گی هوا ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور جلوگیری از امراض تنفسی و بهبود کیفیت هوا، از ملکیت‌های مختلف در شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۵۱
Background image

هیئت کمیته EPR وزارت صحت‌عامه با والی نورستان دیدار کرد

هیئآت تعیین‌شده کمیته آماده گی و پاسخ به حالات اضطراری (EPR) وزارت صحت‌عامه، در جریان سفرشان به ولایت نورستان، با الحاج زین‌العابدین عابد، والی این ولایت، در نشستی دیدار نمودند.

در این. . .

BACK TO NEWS