امضای قرارداد ۳۸۳ هزار دالری میان وزارت صحت‌عامه و BDN برای تقویت خدمات صحی در هفت ولایت Afghanistan

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۰
moph

وزارت صحت عامه به‌منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده‌گان ولایات بدخشان، بلخ، سرپل، جوزجان، تخار، میدان وردگ و کندز، با مؤسسه BDN  قراردادى به ارزش (۳۸۳٬۸۷۳) دالر امریکایی به امضا رساند.

این قرارداد برای مدت یک سال، با هدف ارتقا، کیفیت خدمات صحی، افزایش دسترسی و کاهش مشکلات صحی مردم، به امضا رسیده است. با تطبیق این پروژه، از طریق ۲۷ باب مرکز صحی (FHH)، مجموعاً (۳۰۴٬۳۴۸) تن از باشنده‌گان ولایات یادشده از خدمات صحی ابتدایی بهره‌مند خواهند شد و برای ۱۸۸ تن نیز در بخش صحت زمینه کار فراهم می‌گردد.

از سوی هم، نماینده‌گان مؤسسه BDN نیز اطمینان دادند که این پروژه را در مدت یک سال، مطابق با معیارهای تعیین‌شده تطبیق نموده و به تأمین نیازمندی‌های صحی مردم توجه ویژه خواهند داشت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۲۹
Background image

وضعیت مراکز صحی ولایت جوزجان مورد ارزیابی  قرار گرفت

مولوی محمودالله زاهد، رئیس تطبیق قوانین صحی و بررسی وزارت صحت‌عامه، و هیئآت تخنیکی همراهش، به‌منظور ارزیابی وضعیت صحی به ولایت جوزجان سفر نمودند.

در جریان این سفر، با قاری ذبیح‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۲۲
Background image

از یک تعداد مراکز صحی ولایت جوزجان نظارت صورت گرفت

مولوی محمودالله زاهد، رئیس تطبیق قوانین و بررسی صحی وزارت صحت عامه و هیآت تخنیکی همراهش، در جریان سفر شان به ولایت جوزجان، از مرکز صحی CHC ولسوالی فیض‌آباد، شفاخانه ۳۰ بستر ولسوالی آقچه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱۴
Background image

از شفاخانه‌های خصوصی ولایت جوزجان نظارت صورت گرفت

مولوی محمودالله زاهد، رئیس تطبیق قوانین صحی و بررسی وزارت صحت‌عامه، وهیئآت تخنیکی همراهش، به‌منظور ارزیابی وضعیت صحی، از شماری از شفاخانه‌های خصوصی ولایت جوزجان نظارت به عمل آوردند.

در. . .

BACK TO NEWS