آغاز و تکمیل پروژه های نیمه تمام در بخش صحت وزارت صحت‌عامه!

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۵:۲۷
MOPH

به تلاش‌های رهبری وزارت صحت‌عامه، تعدادی از پروژه‌های نیمه‌تمام در بخش صحت دوباره آغاز گردیده که برخی از آن‌ها اخیراً تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شده‌اند. در این چارچوب، پروژه تکمیل کارهای باقیمانده تعمیر شفاخانه ۲۰۰ بستر ولایت کنر نیز شامل می‌باشد، که از طرف کمیسیون ملی تدارکات منظور شده و به زودی کارهای عملی آن آغاز خواهد شد.

قابل یادآوری است، که با تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام صحی، دسترسی مردم به خدمات صحی افزایش می‌یابد، کیفیت خدمات بهتر می‌شود، نیاز به مراجعه به شفاخانه‌های مرکزی کاهش می‌یابد و سهولت‌های زیادی برای شهروندان فراهم خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۲:۳
Background image

نشست رهبری معینیت غذا و ادویه با محوریت اصلاحات، تنظیم بازار و تقویت تولیدات داخلی برگزار شد

نشست شورای اداری معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با حضور رهبری این معینیت، روسای بخش‌های مختلف و مشاورین این معینیت، به‌منظور بررسی موضوعات کلیدی و اتخاذ تصامیم لازم در راستای بهبود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۳
Background image

معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه، ۴۹۲۱ کیلوگرام مواد خوراکی بی‌کیفیت و تاریخ‌گذشته را در ساحه گزک ولایت کابل از بین برد

این مواد خوراکی که تاریخ مصرف آن‌ها گذشته و بر اساس نتایج آزمایش‌های لابراتواری نیز غیرقابل استفاده تشخیص شده بودند، توسط مسوولان آمریت نظارت از تأسیسات مواد خوراکی مربوط معینیت غذا و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۱۶
Background image

ریاست تغذی عامه وزارت صحت‌عامه، ورکشاپ دو روزه ای را به منظور بازنگری و نو سازی راهنمای ملی تغذیه مادر و طفل، برگزار کرد

هدف این ورکشاپ، بازبینی جامع تخنیکی راهنمای موجود در بخش تغذیه مادر و طفل، به‌روزرسانی آن و هم‌سویی با آخرین توصیه‌ها بر اساس شواهد جهانی، به ویژه هماهنگی با سازمان صحی جهان بود. در این. . .

BACK TO NEWS