از سوی وزارت صحت‌عامه، به منظور تقویت و گسترش خدمات صحی در شماری از ولایت‌های کشور، با MSIA قراردادی به ارزش ۷٬۷۳۱٬۱۲۶ دالر امریکایی به امضا رسید

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۳۶
MOPH

از سوی وزارت صحت‌عامه، به منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده‌گان ولایات کابل، ننگرهار، کاپیسا، بدخشان، تخار، کندز، بغلان، بلخ، جوزجان، فاریاب، هرات، قندهار، هلمند، سمنگان، غور، بامیان، پکتیا، خوست و فراه، با مؤسسه MSIA قراردادی به ارزش ۷٬۷۳۱٬۱۲۶ (هفت میلیون و هفت‌صد و سی‌ویک هزار و یک‌صد و بیست‌وشش) دالر امریکایی به امضا رسید.

این قرارداد به مدت پنج سال به امضا رسیده است. که بر اساس آن، برای نزدیک به ۶۰۰ هزار تن از باشنده گان ولایات یادشده خدمات صحی ارائه خواهد شد.

مسوولان وزارت صحت‌عامه گفتند،  که این قرارداد به هدف ارتقاء کیفیت خدمات صحی، افزایش دسترسی به آن و کاهش مشکلات صحی مردم به امضا رسیده است، که با تطبیق این پروژه، نزدیک به شش‌صد هزار تن از باشنده‌گان این ولایات از خدمات اولیه و تخصصی صحی مستفید شده و برای ۴۰۴ تن نیز در بخش‌های مختلف صحی زمینه کار فراهم خواهد شد.

از سوی‌هم، نماینده‌گان مؤسسه MSIA نیز اطمینان دادند که این پروژه را در جریان پنج سال مطابق معیارهای تعیین‌شده تطبیق نموده و به تأمین نیازهای صحی مردم توجه ویژه خواهند داشت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۵۰
Background image

به ارزش نزدیک به ۱۳۰ میلیون افغانی تجهیزات مهم و مدرن طبی برای شفاخانه ولایتی نیمروز خریداری شد

پس از ساخت و افتتاح شفاخانه جدید ولایتی نیمروز، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، با تلاش‌های دوامدار و همکاری شیخ عبدالله بن آل ثانی، خییر عربستانی، یک تعداد تجهیزات طبی را به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۳۱
Background image

نشست « تقویت همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان ا.ا. افغانستان و کشور ازبکستان» با حضور مقامات امارتی، مسوولان سکتور صحی و تجار دو کشور در کابل برگزار شد

در این نشست، دو طرف بر گسترش روابط اقتصادی، تسهیل تجارت دوجانبه و توسعه همکاری‌ها در بخش صنعت دوایی تأکید کرده و آن را گام مهمی در راستای خودکفایی، بهبود خدمات صحی و رُشد اقتصادی عنوان. . .

BACK TO NEWS