از سکتور خصوصی صحی در ولایت های لغمان و پکتیکا نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۱ - ۱۲:۱۱
moph

مسوولان ریاست‌های‌صحت‌عامه ولایات لغمان و پکتیا، از شماری دواخانه های مربوط به سکتور خصوصی صحی این ولایات نظارت نمودند که در نتیجه ۲۰ قلم ادویه تاریخ گذشته از هردو ولایت جمع آوری و به خاطر هدر نمودن آنان به مکان های تعیین شده انتقال داده شد.

همچنان، رهنمودهای اصول و قوانین وزارت صحت‌عامه، به مسوولان ۳۰ باب دواخانه در شهر شرنه، مرکز ولایت پکتیکا، توزیع گردید و به آنان یک ماه فرصت داده شد تا آن را تطبیق نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۵۸
Background image

تیم سیار متخصصین چشم وزارت صحت‌عامه، کمپاین خدمات صحی چشم را در ولسوالی‌های ازره و برکی‌برک ولایت لوگر با موفقیت به پایان رسانید

در جریان این کمپاین، در ولسوالی برکی‌برک ۲۵۸۳ بیمار معاینه، ۲۱۱ عملیات چشم اجرا و ۳۷۴ جوره عینک توزیع شد. همچنان در ولسوالی ازره ۱۸۰۷ بیمار معاینه، ۱۰۸ عملیات چشم اجرا و ۴۲۶ جوره عینک. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۹:۱۰
Background image

داکتر محمد حسن غیاثی در روزهای عید قربان از شفاخانه‌های علی جناح و استقلال بازدید کرد و وضعیت خدمات صحی را ارزیابی نمود

محترم داکتر محمد حسن غیاثی، معین پالیسی و انکشاف صحت وزارت صحت عامه ا.ا. افغانستان، در روزهای عید سعید قربان همراه با داکتر سیدرسول منگل، رئیس عمومی پالیسی و پلان وزارت صحت عامه، از بخش. . .

BACK TO NEWS