از عمده فروشی های مواد خوراکی و سکتور خصوصی صحی در ولایت هرات نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۱۸
moph

در این نظارت که توسط تیم بازرسی ریاست صحت‌عامه هرات در ناحیه نهم، ولسوالی چشت شریف و ولسوالی اوبه صورت گرفت در نتیجه ۱۳ قلم مواد غذایی تاریخ گذشته در ناحیه نهم و ۲۰ قلم ادویه تاریخ گذشته و غیرمجاز از شماری از دواخانه های ولسوالی چشت شریف و اوبه جمع آوری و به خاطر از بین بردن به محل مربوطه انتقال داده شد.

همچنان از طریق تیم نظارت، دستورالعمل های صحی لازم به مسوولان و کارکنان فروشگاه ها و دواخانه ها نیز داده شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱/۹ - ۱۱:۳۱
Background image

یک برنامه آموزشی تحت عنوان ریسرچ میتودولوژی برای ۹۵ تن داکتران ترینی از طریق ریاست عمومی اکمال تخصص وزارت صحت عامه برگزار گردید

این برنامه آموزشی ابتدا برای داکتران ترینی شفاخانه عاجل ابن سینا و شفاخانه ملالی به منظور ارتقاء مهارت‌های تحقیقی، توجه بیشتر به اصول تحقیق علمی و تشویق به تحقیقات طبی برگزار شده است؛. . .

BACK TO NEWS