از یک تعداد دواخانه ها، فروشگاه های مواد خوراکی و کار خانه های تولیدی در ولایت های بلخ، هرات و پکتیا نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۳:۵۴
moph

این نظارت که از طرف آمریت نظارت و بررسی صحت‌عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیحه آن در یک ماه  ۲۰ تُن ادویه و مواد خوراکی تاریخ گذشته در ولایت بلخ، ۲۵ قلم ادویه تاریخ گذشته در ولایت هرات و ۱۲۰ کیلو گرام مواد خوراکی تاریخ گذشته در ولایت پکتیا جمع آوری و به خاطر از بین بردن به گدام های مرکزی انتقال داده شدند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۹:۲۹
Background image

فصل اول، ماده هفدهم، فقره چهارم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

برای مواد غذایی که از طرف وزارت‌های صحت عامه و زراعت، ثبت و یا هم قبل از وارد کردن اجازه نامه ضروری پنداشته شده باشد، شرکت های وارداتی مکلف اند که همان مواد غذایی را در وزارت صحت عامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۹:۲۵
Background image

به ارزش حدود ۴۰۰ هزار دالر امریکایی یک‌تعداد تجهیزات و ضروریات طبی، به شفاخانه ملی و تخصصی صحت طفل اندراگاندی وزارت صحت‌عامه کمک شد

این تجهیزات که شامل  ۱۰ پایه وینتلاتور، ۱۵ پایه مانیتور مریض و دیگر ضروریات طبی بود، از طرف اداره یونسیف خریداری و امروز رسماٌ در نشستی با حضور محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۹:۱۴
Background image

وزارت صحت‌عامه ا.ا افغانستان دومین نمایشگاه چهار روزه ملی و بین‌المللی ابوعلی سینا را رسماً افتتاح کرد

در نشستی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، محترم مولوی عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست‌الوزرا، محترم مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت. . .

BACK TO NEWS