از یک تعداد فابریکه ها، فروشگاه های موارد خوراکی و شفاخانه‌ها در ولایت های هرات، کاپیسا و بلخ نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۴:۴۷
moph

این نظارت که از طرف آمریت های نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیجه آن، ۲۹ بسته مواد مجهول و بدون لیبل، ۸۶ بشکه مواد خوارکی در ولایت هرات و ۱۰۰ کلیو گرام مواد خوارکی بی کیفیت در ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا جمع آوری گردیده و به خاطر از بین بردن به گدام های مرکزی انتقال داده شدند.

همچنان، یک عملیات خانه، یک لابراتوار و یک فابریکه تولیدی جوس به دلیل نقض از قوانین صحی در ولایت بلخ نیز مسدود گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۹:۴۰
Background image

یک تاجر ملی، به ارزش ۲۰ هزار دالر امریکایی تجهیزات و لوازم طبی را به شفاخانه حوزه‌وی شهر زرنج ولایت نیمروز کمک کرد

گل احمد نورزاد یک تن از تاجران ملی، با اشاره به اهمیت و حمایت از سکتور صحی، اعلام کرد که کمک‌های مشابه در ولایات فراه و قندهار نیز ادامه خواهد یافت.

همچنان، داکتر عبدالحکیم رسولی، رئیس. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۵۰
Background image

به ارزش نزدیک به ۱۳۰ میلیون افغانی تجهیزات مهم و مدرن طبی برای شفاخانه ولایتی نیمروز خریداری شد

پس از ساخت و افتتاح شفاخانه جدید ولایتی نیمروز، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، با تلاش‌های دوامدار و همکاری شیخ عبدالله بن آل ثانی، خییر عربستانی، یک تعداد تجهیزات طبی را به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۳۱
Background image

نشست « تقویت همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان ا.ا. افغانستان و کشور ازبکستان» با حضور مقامات امارتی، مسوولان سکتور صحی و تجار دو کشور در کابل برگزار شد

در این نشست، دو طرف بر گسترش روابط اقتصادی، تسهیل تجارت دوجانبه و توسعه همکاری‌ها در بخش صنعت دوایی تأکید کرده و آن را گام مهمی در راستای خودکفایی، بهبود خدمات صحی و رُشد اقتصادی عنوان. . .

BACK TO NEWS