از یک تعداد فروشگاه‌های مواد غذایی و کارخانه‌های تولید نمک در ولایت خوست نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۴:۲۴
MOPH

این نظارت که توسط تیم نظارت بر تأسیسات غذایی ریاست صحت‌عامه صورت گرفت، در نتیجه آن، یک مقدار مواد غذایی تاریخ گذشته از فروشگاه‌های شهر متون (مرکز خوست) جمع‌آوری و برای از بین بردن به ریاست صحت‌عامه انتقال داده شد.

همچنان، از ۸ کارخانه تولید نمک در این ولایت نیز نظارت صورت گرفت، که در نتیجه آن، ۴ کارخانه به دلیل خدمات غیرمعیاری و نداشتن جواز مسدود گردیدند و به مسوولان آن‌ها در رابطه به دریافت کارت‌های صحی و رعایت اصول حفظ ‌الصحه، هدایات لازم داده شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۳:۳۶
Background image

نهایی‌سازی طرح شفاخانه ۱۰۰ بستر تخصصی و فوق‌تخصصی آموزشی در کابل با همکاری قزاقستان

ریاست عمومی پلان و پالیسی وزارت صحت عامه از طریق ریاست پلان و برنامه‌ریزی، نشستی را به‌منظور نهایی‌سازی طرح، پلان، دیزاین و پروپوزل شفاخانه ۱۰۰ بستر تخصصی و فوق‌تخصصی آموزشی که قرار است. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۵:۱۹
Background image

وزارت صحت‌عامه نشستی را به‌منظور دیجیتال‌سازی شفاخانه‌ها در شفاخانه ملی و تخصصی اطفال اندراگاندی برگزار کرد

این نشست که با حضور داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه، داکتر امین‌الله مومند رئیس شفاخانه‌های تخصصی وثالثی، و شماری از متخصصین بخش‌های مختلف شفاخانه‌های مرکز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۴:۱۹
Background image

ورکشاپ سه‌روزه به‌منظور ارتقاء ظرفیت مسوولان ولایتی بخش سرویِلانس آغاز شد

ریاست عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، یک ورکشاپ سه‌روزه را به‌هدف ارتقاء سطح علمی مسوولان ولایتی بخش سرویِلانس و تقویت هماهنگی میان مرکز و ولایات آغاز کرد.

در مراسم افتتاح این. . .

BACK TO NEWS