برای نخستین‌بار، عملیات جراحی اندوسکوپیک تومور داخل بینی (Functional Endoscopic Sinus Surgery) در شفاخانه حوزوی ابوعلی سینا بلخی ولایت بلخ با موفقیت اجرا گردید

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۳۳
MOPH

این عملیات توسط تیم تخصصی گوش، گلو و بینی این شفاخانه برای یک بیمار ۴۵ ساله اجرا شد که از مشکل بند شدن بینی و سردرد رنج می‌برد. این بیمار پس از تکمیل دوره تداوی و مراقبت، در وضعیت صحی خوب از شفاخانه مرخص گردید.

قابل ذکر است که بخش تداوی بیماری‌های گوش، گلو و بینی این شفاخانه در سال ۱۴۰۴ هجری شمسی، در مجموع به (۲۳٬۷۲۶) تن بیمار خدمات ارائه کرده است که از این میان (۸۸۱) بیمار داخل بستر و برای ۸۷۴ بیمار عملیات‌های بزرگ جراحی اجرا شده است و این ارقام بیانگر ظرفیت گسترده و خدمات تخصصی این بخش می‌باشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۱۸
Background image

افتتاح سه مرکز صحی جدید در ولسوالی‌های بغنی و باغران ولایت هلمند

ساختمان سه مرکز صحی به هزینه حدود ۲۵ میلیون افغانی در ولسوالی‌های بغنی و باغران ولایت هلمند، ایجاد و به بهره‌برداری سپرده شد.

این ساختمان‌ها با حمایت مالی مؤسسه IOM اعمار گردیده و با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۱۳
Background image

ریاست صحت عامه ولایت پنجشیر فعالیت پنج مرکز تداوی بیماری‌های روانی را در ولسوالی‌های حصه اول و پریان آغاز کرد

داکتر حجت‌الله محمدی، رئیس صحت عامه این ولایت گفت: «این مراکز به‌منظور بهبود دسترسی مردم به خدمات صحت روانی ایجاد شده‌اند که از میان آن، دو مرکز در ولسوالی حصه اول و سه مرکز دیگر در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۸
Background image

سنگ تهداب یک مرکز صحی (BHC) به هزینه ۷.۱ میلیون افغانی در ساحه مومندره ولسوالی سپین‌غر ولایت ننگرهار گذاشته شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، مولوی غلام‌الرحمن حیدری، معاون والی ننگرهار، مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه، شماری از رئیسان و مسوولان ولایتی اشتراک داشتند، معاون والی گفت:. . .

BACK TO NEWS