برگزاری برنامه آموزشی برای ۱۹ داکتر از سه ولایت در بخش صحت روانی توسط آمریت صحت روانی وزارت صحت‌عامه

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۴:۱۲
MOPH

آمریت صحت روانی وزارت صحت‌عامه با حمایت تخنیکی مؤسسه Healthne TPO برای ۱۹ تن از داکتران ولایت‌های غزنی، لوگر و میدان وردک، یک برنامه‌ آموزشی در بخش صحت روانی را برگزارکرد.

این برنامه آموزشی به هدف بلند بردن ظرفیت‌ مسلکی داکتران در بخش تشخیص و مدیریت مشکلات صحت روانی برگزار شد. در این برنامه، ۱۹ تن از داکتران از مراکز صحی جامع ولایت های غزنی، لوگر و میدان وردک اشتراک داشتند که آموزش‌های لازم در این بخش توسط استادان مجرب برای آنان داده شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۱:۲۹
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه از روند بازسازی شفاخانه الشفاء در Kabul

محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت عامه و هیآت همراهش، از جریان امور ترمیماتی و ساختمانی شفاخانه الشفاء در کابل دیدار نمودند.

در این دیدار، محترم معین مالی و اداری،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۱:۱۵
Background image

محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت عامه و هیآت همراهش، از جریان امور ترمیماتی و ساختمانی شفاخانه الشفاء در کابل دیدار نمودند

در این دیدار، محترم معین مالی و اداری، بازسازی و آغاز خدمات شفاخانه الشفاء را از نیازهای مهم کشور دانسته و به مسوولان مربوطه در خصوص تکمیل هر چه زودتر امور ترمیماتی و ساختمانی این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۱:۱۱
Background image

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان، با داکتر تاج‌الدین اویلا رئیس اداره یونیسف برای افغانستان و هیأت همراهش، در دفتر کارش دیدار کرد

در این دیدار، پیرامون بهبود خدمات صحی، گسترش تسهیلات صحی برای مناطق دوردست، حمایت از برنامه‌های واکسیناسیون، نظارت مشترک به‌منظور ارزیابی خدمات و همکاری‌های مشترک مرتبط با سکتور صحت بحث. . .

BACK TO NEWS