بر اساس پیشنهاد رهبری وزارت صحت‌عامه و منظوری مقام عالی ریاست‌الوزرا، تعیینات ذیل در چوکات این وزارت صورت گرف

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۹ - ۱۴:۴۳
MOPH

داکتر محمد اقبال حماد به حیث رئیس نظارت و بررسی ادویه، محصولات صحی و مواد غذایی و حافظ صبغت‌الله بریالی به حیث رئیس لابراتوار کنترول کیفیت ادویه، محصولات صحی و مواد غذایی تعیین گردیدند.

این تعیینات بر اساس پیشنهاد رهبری وزارت صحت‌عامه و منظوری مقام عالی ریاست‌الوزرا، به‌منظور بهبود امور اداری و اجراآت صورت گرفت؛ تا فعالیت‌های اداری و تخنیکی بخش‌های مربوط تقویت یافته، کیفیت و مؤثریت خدمات افزایش یابد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۱۴
Background image

یک شفاخانه ۵۰ بستر انتانی در ولایت قندز افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد

این شفاخانه در حضور معاون مقام ولایت، رئیسان ادارات امارتی، مسوولان نهادهای ملی و بین‌المللی، داکتران متخصص، بزرگان قومی و نماینده‌گان رسانه‌ها در یک مراسم رسمی افتتاح و به بهره‌برداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۳:۳۶
Background image

نهایی‌سازی طرح شفاخانه ۱۰۰ بستر تخصصی و فوق‌تخصصی آموزشی در کابل با همکاری قزاقستان

ریاست عمومی پلان و پالیسی وزارت صحت عامه از طریق ریاست پلان و برنامه‌ریزی، نشستی را به‌منظور نهایی‌سازی طرح، پلان، دیزاین و پروپوزل شفاخانه ۱۰۰ بستر تخصصی و فوق‌تخصصی آموزشی که قرار است. . .

BACK TO NEWS