به خاطر تنظیم فعالیت داکتران داخلی و خارجی، روند نظارت از مراکز صحی خصوصی کشور آغاز شده است

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۶:۱۱
MOPH

این روند نظارتی از سوی یک کمیته باصلاحیت به رهبری داکتر فقیر محمد زیار، رئیس عمومی شورای طبی وزارت صحت‌عامه، به خاطر بررسی حضور و فعالیت داکتران، نرسان و سایر کارمندان صحی داخلی و خارجی در مراکز صحی خصوصی کشور آغاز گردیده است.

هدف این نظارت، بررسی اسناد تحصیلی، جوازهای کاری و اسناد اقامت این افراد می‌باشد و در صورت بروز تخلف، اقدامات قانونی و لازم اتخاذ خواهد شد.

در چارچوب این روند که از مدتی قبل آغاز شده است، از شفاخانه‌های کلثوم، علی سینا، مدرن و جلدی آروین نظارت صورت گرفت و به مسوولان مربوطه آنان در راستای ارائه خدمات تخصصی، معیاری و با کیفیت، هدایات لازم داده شد.

این روند نظارتی پس از کابل در دیگر ولایات کشور نیز به هدف تطبیق قوانین صحی ادامه خواهد یافت و با متخلفین برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۱:۳۸
Background image

۱۷ تُن مواد غذایی و ادویهٔ تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت در ولایت سرپل از بین برده شد

این مواد که از سوی مسوولان ریاست صحت عامه از نواحی مختلف این ولایت جمع‌آوری شده بود، در حضور مسوولان مربوطه از بین برده شد.

مسوولان ریاست صحت ولایت سرپل عامه تأکید کردند که نظارت بر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۱:۱۱
Background image

نشست دور بیست و دوم بورد رهبری وزارت صحت‌عامه، به منظور رسیده گی به روند کاری این وزارت به وقت معین آن برگزار شد

این نشست تحت رهبری محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا با حضور محترم معینان این وزارت و رییسان مرکزی وزارت صحت‌عامه برگزار گردید، که در آن موضوعات مهمی مطرح  و روی آن بحث و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۱:۰
Background image

به اثر زلزله شب گذشته، از وضعیت صحی کودک زخمی شده دیداری صورت گرفت

به اساس هدایت ویژه محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت عامه، داکتر شرافت زمان امرخیل، رییس اطلاعات، ارتباط عامه و سخنگوی این وزارت و هیئآت همراهش، در شفاخانه ملی و تخصصی تداوی اطفال. . .

BACK TO NEWS