تعیین کمیته صلاحیت‌دار برای تنظیم حضور داکتران خارجی در مراکز صحی خصوصی

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱ - ۸:۳۷
MOPH

وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا به خاطر تنظیم حضور و فعالیت داکتران و کارمندان صحی خارجی در مراکز صحی خصوصی، کمیته‌ای با صلاحیتی را به رهبری داکتر فقیر محمد زیار، رئیس عمومی شورای طبی، موظف ساخته است.

 این کمیته مسئولیت بررسی اسناد تحصیلی و اقامتی کارمندان خارجی را بر عهده دارد و در صورت مشاهده کدام تخلف، اقدامات قانونی را اتخاذ خواهند کرد.

در جریان نظارتی که توسط این کمیته آغاز شده بود، شفاخانه‌های ستار، آریانا و خان مورد نظارت قرار گرفتند و مسوولان این کمیته، هدایات لازم را برای اخذ جواز رسمی و عرضه خدمات معیاری به آنان ارائه نمودند.

این روند نظارتی پس از کابل در سایر ولایت‌ها نیز برای اجرای قوانین صحی اجرا خواهند شد و با متخلفان از سوی مسوولان مربوطه برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۲:۳
Background image

نشست رهبری معینیت غذا و ادویه با محوریت اصلاحات، تنظیم بازار و تقویت تولیدات داخلی برگزار شد

نشست شورای اداری معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با حضور رهبری این معینیت، روسای بخش‌های مختلف و مشاورین این معینیت، به‌منظور بررسی موضوعات کلیدی و اتخاذ تصامیم لازم در راستای بهبود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۳
Background image

معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه، ۴۹۲۱ کیلوگرام مواد خوراکی بی‌کیفیت و تاریخ‌گذشته را در ساحه گزک ولایت کابل از بین برد

این مواد خوراکی که تاریخ مصرف آن‌ها گذشته و بر اساس نتایج آزمایش‌های لابراتواری نیز غیرقابل استفاده تشخیص شده بودند، توسط مسوولان آمریت نظارت از تأسیسات مواد خوراکی مربوط معینیت غذا و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۱۶
Background image

ریاست تغذی عامه وزارت صحت‌عامه، ورکشاپ دو روزه ای را به منظور بازنگری و نو سازی راهنمای ملی تغذیه مادر و طفل، برگزار کرد

هدف این ورکشاپ، بازبینی جامع تخنیکی راهنمای موجود در بخش تغذیه مادر و طفل، به‌روزرسانی آن و هم‌سویی با آخرین توصیه‌ها بر اساس شواهد جهانی، به ویژه هماهنگی با سازمان صحی جهان بود. در این. . .

BACK TO NEWS