تیم نظارتی وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا در سفر رسمی شان به ولایت قندهار، از شفاخانه های حوزوی میرویس و ۳۵۰ بستر ولایتی این ولایت نظارت نمودند

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - ۹:۴۸
moph

در این نظارت‌ها مسوولان تیم نظارتی، صحت بیماران را در بخش‌های مختلف این شفاخانه ها از نزدیک جویا شده و آرزوی صحت مندی برای شان نمودند و به خاطرعرضه خدمات صحی بهتر به کارکنان صحی نیز هدایات لازم داده شد.

همچنان، مسوولان تیم نظارتی مشکلات این شفاخانه‌ها را یاداشت نموده و به خاطر حل به آنان اطمینان دادند، تا به سطح وزارت در این بخش‌ها کار اجراشده و مشکلات موجود را حل نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - ۱۲:۵۳
Background image

آمریت غذا و ادویه ریاست صحت‌عامه لوگر از ۴۰ باب مراکز فروش ادویه و مواد غذایی نظارت نمود

این آمریت در یک ماه گذشته حدود ۴۰ باب دواخانه و هوتل را تحت نظارت قرار داده است که در نتیجه آن چندین قلم ادویه تاریخ گذشته و یک مقدار مواد غذایی بی‌کیفیت جمع آوری و به محل تعیین شده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - ۱۲:۳۲
Background image

ورکشاپ آموزشی دو روزه تحت عنوان "رهنمود مدیریت مدغم سوء تغذیه حاد شدید" از طریق ریاست تغذی عامه وزارت صحت‌عامه برگزار گردید

هدف از برگزاری این برنامه بازبینی و نوسازی رهنمودها در این زمینه با در نظر گرفتن دستورالعمل های جدید سازمان صحی جهان و شرایط و عملکرد کشور است. تا تمام کارمندان صحی به خصوص ارائه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - ۹:۴۸
Background image

تیم نظارتی وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا در سفر رسمی شان به ولایت قندهار، از شفاخانه های حوزوی میرویس و ۳۵۰ بستر ولایتی این ولایت نظارت نمودند

در این نظارت‌ها مسوولان تیم نظارتی، صحت بیماران را در بخش‌های مختلف این شفاخانه ها از نزدیک جویا شده و آرزوی صحت مندی برای شان نمودند و به خاطرعرضه خدمات صحی بهتر به کارکنان صحی نیز. . .

BACK TO NEWS