تیم وقایه از استعمال مواد مخدر مرکز ۴۵۰ بستر تداوی معتادین جنگلک، برای شاگردان لیسه عالی ناشنوایان، برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از استعمال مواد مخدر برگزار کرد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۱۱:۲۰
moph

هدف از برگزاری این برنامه، بلندبردن سطح آگاهی شاگردان در مورد اضرار و پیامدهای ناگوار مواد مخدر و تقویت روحیه وقایوی آنان عنوان شد.

در این برنامه، در مورد تأثیرات منفی مواد مخدر بر صحت جسمی و روانی افراد، پیامدهای اجتماعی و اخلاقی آن، عوامل گرایش نوجوانان و جوانان به مواد مخدر و راه‌های جلوگیری از آن معلومات ارائه شد.

 همچنان، بر نقش خانواده، مکتب و جامعه در جلوگیری از گرایش جوانان به مواد مخدر تأکید و دیدگاه دین مبین اسلام در مورد اضرار مواد مخدر نیز بیان گردید.

در پایان، شاگردان پرسش‌ها و نظریات شان را مطرح کرده و در بحث پیرامون راه‌های جلوگیری از استعمال مواد مخدر سهم گرفتند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۵:۳۱
Background image

به‌منظور جلوگیری و کنترول بیماری تب دنگی، کمیتهٔ ویژه‌ای تعیین شد

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامهٔ ا.ا. افغانستان، به‌منظور جلوگیری و کنترول بیماری تب دنگی در ولایت ننگرهار، کمیتهٔ ویژه‌ای را تعیین کرد.

هدف از تعیین این کمیته، ارزیابی وضعیت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۴:۱۷
Background image

هیأت تخنیکی وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارزیابی وضعیت وسایط نقلیهٔ این وزارت به یک تعداد از ولایت‌ها سفر نمودند

نظر به هدایت رهبری وزارت صحت‌عامه، هیأت تخنیکی سه‌نفری به ریاست ثابت‌الله صدیقی، آمر ترانسپورت این وزارت، به‌منظور ارزیابی وضعیت وسایط نقلیهٔ وزارت صحت‌عامه به ولایت‌های بدخشان، تخار،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۴:۱
Background image

معین عرضهٔ خدمات صحی وزارت صحت‌عامه از شفاخانهٔ ولسوالی زرمت ولایت پکتیا دیدار کرد

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضهٔ خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، و تیم تخنکی همراهش در جریان سفرشان به ولایت پکتیا، از شفاخانهٔ ولسوالی زرمت دیدار نمودند.

محترم معین عرضهٔ خدمات صحی در. . .

BACK TO NEWS