داکتر امین‌الله مومند، رئیس شفاخانه‌های تخصصی و ثالثی وزارت صحت‌عامه و هیأت همراهش از شفاخانه تخصصی تداوی امراض ساری دیدار نمودند

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۸:۴۵
moph

رئیس شفاخانه‌های تخصصی و ثالثی در جریان این دیدار، از بخش‌های مختلف تشخیصیه، معالجوی و اداری شفاخانه بازدید به‌عمل آورد، روند ارائه خدمات صحی و امکانات موجود را از نزدیک مورد ارزیابی قرار داد و به‌منظور بهبود تنظیم امور، ارتقای کیفیت خدمات و رسیده‌گی به مشکلات موجود، به مسئولان مربوطه هدایت‌های لازم ارائه کرد.

همچنان، مسئولان این شفاخانه مشکلات، نیازمندی‌ها و پیشنهادهای خود را با هیأت شریک ساخته و از سوی هیأت اطمینان داده شد که به این موارد به‌گونه لازم رسیده‌گی و توجه خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۱۳
Background image

به تعداد ۲۸ عراده موترسایکل جدید برای واکسیناتوران اوتریچ، از سوی ریاست صحت‌عامه ولایت بادغیس توزیع گردید

این موترسایکل‌ها با حمایت مالی اداره یونیسف به‌منظور سهولت رفت‌وآمد واکسیناتوران، دسترسی بهتر آنان به مناطق دوردست و بهبود روند ارائه خدمات واکسیناسیون به باشنده‌گان این مناطق فراهم شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۱۷
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان با محترم مولوی عبدالله مختار، والی ولایت بغلان در دفتر کاری خویش دیدار کرد

در این دیدار، در مورد وضعیت صحی این ولایت، کیفیت خدمات صحی و تقویت زیربناهای صحی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

والی بغلان خواستار ازسرگیری و تکمیل کارهای باقی‌مانده شفاخانه ولسوالی اندراب. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۱۵
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد در لیسه عالی شهید موسی شفیق با اشتراک بیش از ۳۵۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از سوی مسوولان برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ۱۰۰۰ بستر مواد مخدر ابن‌سینا ـ کابل، وزارت صحت‌عامه برگزار شد که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

BACK TO NEWS