داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وانکشاف صحت وزارت صحت‌عامه در نشستی با رییسان مرکزی این وزارت در دفتر کارش دیدار و گفتگو نمود.

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۸ - ۱۳:۱۶
نات

هدف از این دیداربحث روی جمع آوری معلومات به خاطر دفاع از تشکیل پیشنهادی وزارت صحت‌عامه برای سال ۱۴۰۳ مطابق سوالنامه ارسالی ریاست محترم اداره امور بود.

معین پالیسی وانکشاف صحت کمیته ای را که متشکل ازنماینده گان ریاست عمومی منابع بشری، پالیسی وپلان، طب معالجوی، نظارت و ارزیابی، ریاست مالی و ریاست نظارت وجمع آوری معلومات سیستم صحی بود تعیین کرد تا آنها بتوانند معلوماتی را که به آن نیاز است جمع آوری نموده و از تشکیل ترتیب شده وزارت صحت‌عامه برای سال ۱۴۰۳ دفاع نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۲:۴۷
Background image

مراسم افتتاح آفر پروژه ساخت و نصب یک پایه ترانسفارمر برای حل مشکل برق شفاخانه ملی و تخصصی تداوی بیماری‌های ساری وزارت صحت‌عامه برگزار شد

 افتتاح این آفر، به هدف تقویت زیربناهای تخنیکی شفاخانه ملی و تخصصی تداوی بیماری‌های ساری، تأمین دوامدار برق، رفع مشکلات تخنیکی موجود و ارتقاء کیفیت خدمات صحی برای بیماران و مراجعین راه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۴:۴۵
Background image

۱۳ پروژه بازسازی مراکز صحی و ترمیم ۲۲ منبع آبی در ولایت غور با موفقیت تکمیل شد

در ولایت غور، ۱۱ مرکز صحی در ولسوالی‌های الفاروق، ساغر، پسابند و لعل و سرجنگل پس از بازسازی کامل فعالیت خود را از سر گرفتند. این بازسازی شامل ترمیم بخش‌های معاینه، نسایی-ولادی، مراکز. . .

BACK TO NEWS