داکتر کریم الله حلیم رئیس نظارت وزارت صحت‌عامه از پروژه ورتیکل موسسه AOAD ولایت کابل نظارت نمود

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۷ - ۱۵:۱۷
moph

هدف از این نظارت که به خاطر ارتقاء کیفیت خدمات صحی شفاخانه‌های دولتی و خصوصی در سراسر کشور، شفافیت در کار ها و عرضه خدمات صحی معیاری برای شهرودان می‌باشد، در جریان آن داکترکریم الله حلیمی از تمام بخش های پروژه ورتیکل موسسه AOAD ولایت کابل از نزدیک دیدارنموده و به مسوولان مربوطه در مورد حل مشکلات موسسه مربوطه هدایات لازم داد.

قابل یادآوری است، که پروژه ورتیکل مؤسسه  AOAD  مسوولیت توانبخشی فزیکی و مشاوره روانی قربانیان جنگ و افراد دارای معلولیت را در افغانستان به عهده دارد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۴۵
Background image

نشستی به خاطر رسیده گی به وضعیت صحی بیماران، در زمان وقوع حوادث الهی، با رییسان صحت‌عامه ولایت های کشور برگزار شد

این نشست که تحت رهبری محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، از طریق آنلاین برگزار شد، در آن داکتر وحدت الکوزی رییس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه و رییسان صحت‌عامه ولایت های،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۴۱
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا با محترم کنیچی ماساموتو سفیر کشور جاپان برای افغانستان، در دفتر کارش دیدار کرد

در این دیدار، ضمن خوش‌آمدید به سفیر جدید، در مورد همکاری‌های جاپان در بخش صحت، به‌ویژه از طریق اداره جیکا، در زمینه ایجاد مراکز رادیولوژی در شفاخانه‌های تخصصی افغان-جاپان و انتانی کابل،. . .

BACK TO NEWS