دو بخش از شرکت‌های ادویه فروشی در ولایت ننگرهار به دلیل قیمت فروشی بسته شدند

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - ۱۲:۱۰
moph

آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ننگرهار، از شرکت های ادویه فروشی در ناحیه دوم شهر جلال آباد نظارت نمودند که در نتیجه دو بخش از  این شرکت‌های دوا فروشی به دلیل گران فروشی ادویه و نقض قوانین صحی بسته شد.

علاوه بر آن، مقداری از دواهای تاریخ گذشته نیز جمع آوری و برای از بین بردن، آنان به یک گدام مرکزی منتقل گردیدند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۵۰
Background image

به ارزش نزدیک به ۱۳۰ میلیون افغانی تجهیزات مهم و مدرن طبی برای شفاخانه ولایتی نیمروز خریداری شد

پس از ساخت و افتتاح شفاخانه جدید ولایتی نیمروز، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، با تلاش‌های دوامدار و همکاری شیخ عبدالله بن آل ثانی، خییر عربستانی، یک تعداد تجهیزات طبی را به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۳۱
Background image

نشست « تقویت همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان ا.ا. افغانستان و کشور ازبکستان» با حضور مقامات امارتی، مسوولان سکتور صحی و تجار دو کشور در کابل برگزار شد

در این نشست، دو طرف بر گسترش روابط اقتصادی، تسهیل تجارت دوجانبه و توسعه همکاری‌ها در بخش صنعت دوایی تأکید کرده و آن را گام مهمی در راستای خودکفایی، بهبود خدمات صحی و رُشد اقتصادی عنوان. . .

BACK TO NEWS