رهنمود ملی وقایه وکنترول انتان در نشستی به معرفی گرفته شد

Panah_moph
دوشنبه ۱۴۰۱/۳/۳۰ - ۱۷:۱
رهنمود ملی وقایه وکنترول انتان در نشستی به معرفی گرفته شد

دوشنبه 30 جوزا 1401
وزارت صحت‌عامه به همکاری سازمان صحی جهان (WHO) رهنمود ملی وقایه و کنترول انتان را در نشستی با حضور حبیب الله آخند زاده حامد معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، رییسان و نماینده گان ادارات مختلف به معرفی گرفت.
معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه این رهنمود را یک دستاورد در سکتور صحی کشور دانسته و از مسوولان صحی خواست تا در قسمت تطبیق آن در مراکز صحی و شفاخانه های اقدامات جدی وعملی نمایند.
علاوه بر آن معین عرضه خدمات تطبیق رهنمود ملی وقایه وکنترول انتان را در مراکز صحی کشور در امر وقایه و جلوگیری امراض انتانی از جمله کووید-19، توبرکلوز، ایبولا، هیپتیت، اچ آی وی و امراض مختلف دیگر موثر می‌داند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۲:۴۷
Background image

مراسم افتتاح آفر پروژه ساخت و نصب یک پایه ترانسفارمر برای حل مشکل برق شفاخانه ملی و تخصصی تداوی بیماری‌های ساری وزارت صحت‌عامه برگزار شد

 افتتاح این آفر، به هدف تقویت زیربناهای تخنیکی شفاخانه ملی و تخصصی تداوی بیماری‌های ساری، تأمین دوامدار برق، رفع مشکلات تخنیکی موجود و ارتقاء کیفیت خدمات صحی برای بیماران و مراجعین راه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۴:۴۵
Background image

۱۳ پروژه بازسازی مراکز صحی و ترمیم ۲۲ منبع آبی در ولایت غور با موفقیت تکمیل شد

در ولایت غور، ۱۱ مرکز صحی در ولسوالی‌های الفاروق، ساغر، پسابند و لعل و سرجنگل پس از بازسازی کامل فعالیت خود را از سر گرفتند. این بازسازی شامل ترمیم بخش‌های معاینه، نسایی-ولادی، مراکز. . .

BACK TO NEWS