سنگ تهداب ایجاد ساختمان های آمریت واکسین و تحویل خانه ریاست صحت‌عامه جوزجان با هزینه۲۱ میلیون افغانی گذاشته شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۱۲:۱۹
moph

در این مراسم قاری گل‌حیدر شفق، والی جوزجان، قاری ذبیح‌الله حسینی، رئیس صحت‌عامه این ولایت، زلمی جمیل، عضو هیئات تخنیکی وزارت صحت‌عامه و شماری از مسئولان محلی و ادارات امارتی اشتراک داشتند.

قاری ذبیح‌الله حسینی رییس صحت‌عامه جوزجان گفت: ساختمان آمریت واکسین با هزینه بیش از ۱۳ میلیون افغانی در دو طبقه ایجاد و در مدت ۱۱ ماه کار آن تکمیل خواهد شد و کار تحویل‌خانه این ریاست با هزینه بیش از ۸ میلیون افغانی در یک طبقه در مدت ۷ ماه تکمیل می‌شود.

رییس صحت‌عامه افزود، این پروژه‌ها با همکاری مالی دفاترهمکار و تحت نظارت دقیق ریاست صحت‌عامه اجرا می‌شود تا با ایجاد امکانات لازم، زمینه نگهداری اصولی و مؤثر واکسین‌ها در ولایت جوزجان فراهم گردد.

همچنان زلمی جمیل، نماینده وزارت صحت‌عامه، نیز تأکید کرد که ساختمان‌های مذکور بر اساس استندردهای بین‌المللی طراحی شده و تمام معیارهای لازم برای حفظ کیفیت واکسین‌ها را دارا خواهند بود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲ - ۱۲:۲۸
Background image

کار ساخت یک مرکز صحی با بودجه ۱۰۰ هزار دلار، در کمپ ولسوالی خاص کنر ولایت کنر، برای تداوی آسیب دیده گان زلزله آغاز شده است

ساخت این مرکز صحی با حمایت مالی اداره یونیسف آغاز شده است. که تا حدود دو هفته دیگر تکمیل خواهد شد و تمام خدمات صحی و ضروری لازم را به آسیب دیده گان زلزله اخیر ارائه خواهد کرد.

 

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲ - ۱۲:۲۴
Background image

سنگ تهداب یک مرکز صحی در روستای جرگذر ولایت کندز گذاشته شد

 سنگ تهداب این مرکز صحی توسط مسوولان ریاست صحت‌عامه کندز گذاشته شد، که در جریان آن تعدادی از اهالی روستای جرگذر نیز حضور داشتند.

با ساخت و بهره‌برداری از این مرکز صحی، اهالی روستای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲ - ۱۰:۴۳
Background image

یک تعداد تجهیزات طبی به ارزش ۱,۷۶۴,۶۰۲ افغانی به ریاست صحت‌عامه هلمند کمک شد

این کمک توسط بنیاد خیریه فاطمه صورت گرفته است، که شامل ۳۰ پایه ویلچر برای معلولین، ۳۰ دستگاه آکسیجن

 (Oxygen Concentrators) برای بیماران تنفسی، ۲۰ فیلتر اشعه ماوراء بنفش برای کنترول. . .

BACK TO NEWS