فصل اول، ماده هفدهم، فقره سوم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۸:۲۸
moph

شرکت های وارداتی مکلف اند، هر گاه ارزیابی تحلیل کمیت و کیفیت مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی در داخل افغانستان امکان پذیر نباشد، تصدیق نامهٔ تحلیل و ارزیابی شماره، بار و یا محموله هر بسته را از طرف کارخانهٔ تولید کننده با وزارت شریک نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۳:۶
Background image

پروسه آفر گشایی پروژه رنگمالی و کانکریت‌ریزی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه برگزار شد

این پروسه با حضور مسوولان معینیت غذا و ادویه، ریاست‌های تدارکات، مالی و حسابی، اداری وزارت صحت عامه و شماری از نماینده‌گان شرکت‌های ساختمانی برگزار گردید.

استاد محمد زبیر غالب، رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۲:۵۴
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد در لیسه عالی غازی ـ کابل با اشتراک بیش از ۲۶۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از سوی مسوولان برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ۱۰۰۰ بستر مواد مخدر ابن‌سینا ـ کابل، وزارت صحت‌عامه برگزار شد که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۲:۴۷
Background image

مولوی حمدالله زاهد از غرفه‌های دومین نمایشگاه ابو‌علی‌سینا بلخی بازدید کرد

محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در جریان بازدید از غرفه‌های دومین نمایشگاه ابو‌علی‌سینا بلخی، از فعالیت شرکت‌های تولیدی ادویه، محصولات صحی و عرضه‌کننده‌گان. . .

BACK TO NEWS