محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه، در سفرش به ولایت لوگر از شفاخانه نایب امین الله خان دیدارکرد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۰ - ۱۱:۲۲
MOPH

 در این دیدار محترم وزیر صحت‌عامه، ضمن بازدید از روند عرضه خدمات صحی، از اعمار بخش مراقبت های جدی در این شفاخانه که در آینده نزدیک تکمیل و به بهره برداری سپرده خواهد شد، نیز دیدار کرد.

 وی‌همچنان در مورد توسعه برخی دیگر از بخش های صحی در این شفاخانه با مسوولان آن صحبت نموده و از توجه بیشتر در این مورد به آنان اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۲۴
Background image

یک برنامه آموزشی شش‌روزه در ولایت زابل به خاطر ارتقاء ظرفیت واکسیناتوران آغاز شد

این برنامه آموزشی که از سوی ریاست صحت‌عامه ولایت زابل برگزار شده است، که در آن به واکسیناتوران و مسوولان بخش جمع‌آوری معلومات، آموزش‌هایی در بخش تقویت پوشش واکسین روتین ارائه خواهد شد.

. . .
شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۴:۵۶
Background image

ورکشاپ چهار روزه GBT( global benchmarking tool) به کارمندان معینیت غذا و ادویه دایر گردید

 این ورکشاپ به همکاری دفتر مرکزی سازمان صحی جهان، برای رییسان، آمرین و مشاورین بخش ادویه و محصولات صحی معینیت غذا و ادویه دایر گردید.

که هدف آن ارزیابی فعالیت ها و دستاورد های تنظیمی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۳:۴۱
Background image

فورم ثبت معلومات مراکز تروما  (Trauma Centers) نهایی شد

داکترعنایت الله عنایت، رییس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، همراه با نمایندگان سازمان صحی جهان و تیم تخنیکی سیستم معلومات صحی (HMIS)، فورم جمع‌آوری معلومات مربوط به تروما را نهایی. . .

BACK TO NEWS