محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، با مسوولان پروژه‌های تداوی بیماری‌های قلبی در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۰:۲۳
MOPH

در این دیدار، محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، رئیس امور مالی، رئیس عمومی طب معالجوی، رئیس تدارکات، شماری از مسوولان دیگر و کارکنان صحی بخش تداوی بیماری‌های قلبی شفاخانه ملی اطفال اندراگاندی در کابل  اشتراک داشتند.

در این دیدار، مسوولان پروژه قلبی مشکلات، نیازها و پیشنهادات خود را با محترم وزیر صحت‌عامه شریک نمودند.

محترم وزیر صحت‌عامه پیشنهادها و درخواست‌های آنان را شنید و به مسوولان ریاست‌های مربوطه هدایت داد تا نیازهای این پروژه را هرچه زودتر بررسی نموده و برای حل آن اقدامات لازم را انجام دهند.

محترم وزیر صحت‌عامه تأکید نمود که تلاش وزارت صحت‌عامه این است که نه تنها در کابل، بلکه در سایر ولایت‌های کشور نیز سطح و دامنه خدمات مربوط به بیماری‌های قلبی را افزایش و گسترش دهد تا برای حل مشکلات صحی شهروندان، سهولت‌های بیشتری فراهم گردد.

همچنان، در این دیدار، به منظور ارزیابی بهتر مشکلات موجود و گسترش خدمات، پیشنهاد شد که یک کمیته تخنیکی مشترک ایجاد شود.

بر اساس این پیشنهاد، یک کمیته مشترک از نماینده‌گان ریاست‌های مربوطه تشکیل شد تا اقدامات لازم را در بخش گسترش خدمات مربوط به بیماری‌های قلبی به پیش ببرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۰:۲۳
Background image

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، با مسوولان پروژه‌های تداوی بیماری‌های قلبی در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

در این دیدار، محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، رئیس امور مالی، رئیس عمومی طب معالجوی، رئیس تدارکات، شماری از مسوولان دیگر و کارکنان صحی بخش تداوی بیماری‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۳:۴۹
Background image

یک باب مرکز صحی به ارزش دو میلیون افغانی در مربوطات ولایت سمنگان افتتاح و به فعالیت آغاز کرد

این مرکز صحی که در ساحه «رباطک» موقیعت در مراسمی با حضور نماینده ریاست صحت‌عامه ولایت سمنگان، بزرگان قومی، متنفذین محلی و جمعی از باشنده گان محل افتتاح و رسماً به بهره‌برداری سپرده شد.

. . .
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۲:۱۵
Background image

مراسم فراغت ۴۲ تن از معتادین تداوی‌شده از برنامه آموزش‌های حرفه‌ای، در شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین ریاست صحت‌عامه ولایت هلمند، برگزار شد

این افراد به مدت سه ماه در برنامه آموزش‌های حرفه‌ای شامل بودند و اکنون روند آموزشی‌شان را با موفقیت به پایان رسانیده‌اند.

که از میان آنان، ۲۲ تن در بخش ترمیم موترسایکل و ۲۰ تن دیگر در. . .

BACK TO NEWS