معین پالیسی وانکشاف صحت با مسوولان انستیتوت ملی صحت عامه در دفتر کارش دیدار و گفتگو نمود

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۰ - ۱۰:۲۰
MOPH

داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وانکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، در نشستی با مسوولان انستیتوت ملی صحت عامه در مورد راه اندازی دور چهارم برنامه اپیدمولوژی ساحوی در دفتر کارش دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار طرفین در مورد آغاز دور چهارم برنامه اپیدمولوژی ساحوی و ۳۰ تن از اشخاصی که در این برنامه شارلیست شده اند صحبت نموده تا آنان بعد از تایید اعضای کمیته به برنامه آموزشی متذکره اشتراک نمایند.

در ادامه این نشست اعضای کمیته تعیین شده تایید نمودند تا این ۳۰ تنی که قبلاً شارلیست شده به برنامه اشتراک نموده و آموزش های را که لازم است بیبینند.

قرار است دوره چهارم برنامه آموزشی اپیدمولوژی ساحوی، از طریق انستیتوت ملی صحت‌عامه وزارت صحت‌عامه به همکاری مالی سازمان صحی جهان در آینده نزدیک آغاز شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۴:۴۸
Background image

مدیریت امور کارمندان ریاست صحت‌عامه ولایت لوگر از طریق ریاست عمومی امور کارمندان وزارت صحت‌عامه به سیستم مرکزی دیتابیس وصل گردید

این اقدام از سوی آمریت دیتابیس ریاست عمومی امور کارمندان، به هدف گسترش روند دیجیتالی‌سازی اجرا شده است که براساس آن، ارزیابی و تثبیت تشکیل، تعیینات و اسناد مربوطه این ریاست، مطابق. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۸:۴۲
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا،  با نماینده‌گان مسوولان صحی ولسوالی‌های ولایات مختلف کشور در دفتر کارش دیدار کرد

در این دیدار، مسوولان صحی ولسوالی‌ها معلوماتی را در مورد فعالیت‌های‌شان به محترم وزیر صحت‌عامه ارائه نموده، مشکلات موجود را تشریح و پیشنهادات‌شان را به منظور بهبود امور روزمره‌شان شریک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۶:۶
Background image

از طریق ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، از فابریکه ها صنعتی در ولسوالی ده سبز ولایت کابل نظارت صورت گرفت

این نظارت که توسط مسوولان آمریت محافظت از اشعه، ریاست صحت محیطی، در ولسوالی ده سبز ولایت کابل از فابریکه های صنعتی صورت گرفت، در آن به مسوولان مربوطه هدایت داده شد تا اصول حفظ ‌الصحه و. . .

BACK TO NEWS