نشست دور دوازدهم بورد رهبری وزارت صحت‌عامه برگزار شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱ - ۱۳:۲۳
moph

این نشست به رهبری محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، با حضور معینان و رییسان این وزارت برگزار گردید که در آن فیصله های جلسات قبلی، مرور و موضوعات ذیل از جمله، بهبود ساختار تشکیلاتی، پیشرفت کار ساخت شفاخانه های عمومی در ولسوالی ها و تجهیز آنان و هماهنگی بیشتر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، کمیته های تخنیکی مختلفی را به خاطر تسریع کارهای موارد ذکر شده تعیین نمود تا به وقت معین و به شکل درست به آنان رسیده گی شود.

همچنان در این نشست معینان و رییسان مرکزی وزارت صحت‌عامه، نیز گزارشی از وظایف محوله نشست قبلی را به جلسه بورد رهبری ارائه نمودند که به اجرای موارد ذکر شده در وقت معین آن تاکید شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۲۶
Background image

آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت لغمان، از فروشگاه های مواد غذایی و تأسیسات صحی در مرکز این ولایت نظارت نموده است

در جریان این نظارت، از ۳ فروشگاه مواد غذایی، ۵ لابراتوار، ۵ کلینیک، ۱۳ قصابی، ۹ نانوایی و ۴ سلمانی به‌گونه همه‌جانبه نظارت صورت گرفت که در نتیجه، مشکلات صحی و تخنیکی شناسایی و جهت اصلاح. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۳۳
Background image

برای نخستین‌بار، عملیات جراحی اندوسکوپیک تومور داخل بینی (Functional Endoscopic Sinus Surgery) در شفاخانه حوزوی ابوعلی سینا بلخی ولایت بلخ با موفقیت اجرا گردید

این عملیات توسط تیم تخصصی گوش، گلو و بینی این شفاخانه برای یک بیمار ۴۵ ساله اجرا شد که از مشکل بند شدن بینی و سردرد رنج می‌برد. این بیمار پس از تکمیل دوره تداوی و مراقبت، در وضعیت صحی. . .

BACK TO NEWS