نظارت از سکتور خصوصی

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - ۱۴:۳۷
moph

تیم مدیریت تطبیق از قوانین صحی وبررسی ریاست صحت‌عامه ولایت خوست، در مرکز شهر متون از یک تعداد کلینیک ها و شفاخانه های خصوصی نظارت نمودند که در نتیجه یک تعداد از کلینیک ها و شفاخانه های خصوصی به خاطر فعالیت های غیر قانونی مسدود گردیدند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۴:۲۷
Background image

کشور هند ۱۸ قلم ادویه ضد سرطان را به منظور حمایت از بیماران سرطانی به وزارت صحت‌عامه افغانستان کمک کرد

کشور هند این مقدار ادویه را که شامل ۷۷۶ کارتن ادویه مخصوص تداوی بیماری‌های سرطانی به وزن مجموعی ۷۵۸۶ کیلوگرام می‌باشد، را به‌عنوان کمک بشردوستانه در راستای حمایت از بیماران سرطانی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۴:۱۷
Background image

۴۹۰ کیلوگرم مواد غذایی و نوشیدنی‌های بی کیفیت و تاریخ گذشته در ولایت ننگرهار جمع‌آوری گردید

مسئولان آمریت نظارت و بازرسی ریاست صحت‌عامه ننگرهار، در ناحیه چهارم شهر جلال‌آباد، از یک شرکت مواد غذایی نظارت نمودند. که در نتیجه، ۴۹۰ کیلوگرم مواد غذایی و نوشیدنی های فاسد شده و تاریخ. . .

BACK TO NEWS