ورکشاپ ملی چهارروزه هماهنگی و ارتقاء ظرفیت با مسوولان ولایتی، به‌منظور تقویت سیستم صحی، بهبود کیفیت خدمات و افزایش هماهنگی میان مرکز و ولایات، از سوی وزارت صحت‌عامه آغاز شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۷:۵۰
MOPH

در این ورکشاپ که با حضور محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، رئیسان مرکزی و ولایتی وزارت صحت‌عامه، مسوولان برنامه معافیت کتلوی، نماینده‌گان سازمان صحی جهان و رئیس یونیسف برای افغانستان برگزار شد، محترم وزیر صحت‌عامه بر تطبیق مؤثر پالیسی جدید صحی تأکید نموده و بر تقویت ظرفیت‌های داخلی برای دستیابی به انکشاف پایدار و کاهش وابستگی به کمک‌های خارجی تأکید کرد.

وی همچنان، بر مصارف شفاف و مؤثر بودجه داخلی، بهبود کیفیت خدمات، ارتقاء ظرفیت منابع بشری، استفاده از تکنالوژی‌های مدرن، تقویت هماهنگی با سکتور خصوصی، نظارت منظم از فعالیت‌های مؤسسات تطبیق‌کننده و ارائه خدمات وقایوی، به‌ویژه تطبیق بهتر واکسین پولیو، تأکید نموده و از رئیسان ولایتی خواست تا در کنترول قیمت ادویه نقش فعالی را ایفا نمایند.

همچنان، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، بر اهمیت بحث‌های مشترک تأکید نموده افزود؛ که ایجاد یک سیستم منظم و مؤثر، برای گسترش خدمات صحی و بهبود کیفیت آن ضروری است.

از سوی‌هم، الحاج داکتر عبدالقدوس بریالی رئیس مرکز ملی عملیاتی عاجل محو پولیو، نیز از همکاری تمام مسوولان مرکزی و ولایتی در بخش تطبیق واکسین پولیو نیز قدردانی نمود.

علاوه بر آن، داکتر تاج‌الدین اویلا، رئیس سازمان صحی جهان و رئیس یونیسف برای افغانستان، از برگزاری این ورکشاپ ابراز خرسندی کرده و بر تقویت برنامه واکسین پولیو تأکید نموده و از گسترش همکاری‌ها اطمینان دادند.

قابل یادآوری است که این ورکشاپ با همکاری و هماهنگی مشترک مرکز ملی عملیات اضطراری، سازمان صحی جهان و اداره یونیسف برگزار شده و به مدت چهار روز ادامه خواهد داشت که در جریان آن موضوعات مهم مرتبط با خدمات صحی مورد بحث و ارزیابی قرار خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۹
Background image

دوپایه ماشین پیشرفته اکسری مجهز به شفاخانه ولایتی غزنی و بادغیس تسلیم داده شد

این ماشین های اکسری که مجهز با تکنالوژی پیشرفته می باشد؛ به‌منظور ارتقای کیفیت خدمات صحی، تشخیص دقیق و به‌موقع بیماری‌ها و تقویت ظرفیت‌های تشخیصی به شفاخانه های  ولایتی غزنی بادغیس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۶
Background image

۳۵۲۰ کیلوگرام ادویه بی‌کیفیت مربوط به فابریکه سلیم نیچرل در منطقه گُزک از بین برده شد

۳۵۲۰ کیلوگرام ادویه بی‌کیفیت مربوط به فابریکه سلیم نیچرل، از سوی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در حضور نماینده‌گان ادارات مربوطه در منطقه گُزک از بین برده شد.

این ادویه شامل دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱۲
Background image

نشست اداری معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه برگزار شد

این نشست تحت رهبری محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با اشتراک رئیسان بخش‌های دوایی و مشاورین و متخصصین تخنیکی، حقوقی و اداری این معینیت برگزار شد.

در این نشست. . .

BACK TO NEWS