کارهای باقیمانده ساخت یک شفاخانه ۳۰ بستر در ولسوالی جانی‌خېل به هزینه ۵۰ میلیون افغانی دوباره آغاز شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۱۴:۵۶
moph

محترم مولوی‌عبد الولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا، در جریان سفرش به ولایت پکتیا، سنگ بنای آغاز دوباره کارهای باقیمانده شفاخانه ۳۰ بستری ولسوالی جانی خیل را به هزینه ۵۰ میلیون افغانی گذاشت

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، هیآت همراه، داکتر معراج گل عادل رئیس صحت‌عامه ولایت پکتیا، تعدادی از مسوولان ولایتی کارمندان صحی و مردم محل اشتراک داشتند.

محترم معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه گفت: وزارت صحت‌عامه متعهد به کاهش میزان مرگ و میر مادران و کودکان و تقویت خدمات صحی با کیفیت و عادلانه است و تلاش می‌کند تا در مناطق دورافتاده و ولسوالی‌های کشور، شفاخانه‌های مشابه را اعمار نماید.

همچنان، داکتر معراج گل عادل رئیس صحت‌عامه ولایت پکتیا گفت: که کارهای این شفاخانه در سال ۱۴۴۰ هجری قمری به هزینه ۷۹ میلیون افغانی آغاز شده بود، اما کار ساختمانی آن نیمه‌کاره باقی ماند و اکنون با هزینه ۵۰ میلیون افغانی بار دیگر آغاز شده است.

او افزود، که این شفاخانه ۳۰ بستری دارای ۳۲ اتاق برای بخش‌های مختلف دارد که شامل ۲ اتاق عمل، ۲ لابراتوار، ۱۰ اتاق بستر و ۶ اتاق بخش مراقبت سراپا (OPD) می‌باشد که در آینده نزدیک کارهای آن تکمیل خواهد شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۵:۳۱
Background image

ریاست هماهنگی ولایات وزارت صحت‌عامه، با مسوولان صحت‌عامه ولایت های پروان، کاپیسا، غزني، کابل، پنجشیر، بامیان و دایکندی نشست آنلاین برگزار کرد

در این نشست آنلاین، داکتر فضل‌الهی علیزی رئیس هماهنگی ولایات وزارت صحت‌عامه، مسوولان مربوطه و رئیسان صحت‌عامه ولایات اشتراک داشتند، در این نشست روی افزایش هماهنگی، بهبود خدمات، گزارش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۵:۲۳
Background image

به دلیل نقض مکرر از قوانین صحی، شفاخانه آریا سادات و خدمات صحی IVF و IUI داکتر وهاج مسدود گردیدند

در هنگام مسدود نمودن این شفاخانه، هیآت مسلکی و تخنیکی به رهبری محترم مولوی عبد الولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، داکتر عنایت‌الله عنایت رئیس عمومی نظارت و بررسی  و مولوی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۴:۴۹
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، با آقای عبدالرحمن عطاش، رئیس شرکت توسعه ملی، در دفتر کارش دیدار کرد

در این دیدار، دوطرف در مورد از سرگیری کار پروژه‌های ساختمانی نیمه کاره وزارت صحت‌عامه، کیفیت و سرعت و کار ساختمانی ختیځ کمپلکس و شفاخانه ولایتی کنر، بحث های همه جانبه نمودند.

محترم. . .

BACK TO NEWS