یک برنامه آموزشی سه‌روزه در مورد استفاده مؤثر از سیستم DHIS2 برای ۲۰ تن از مسوولان سیستم HMISدر تالار ریاست صحت عامه ولایت پکتیا برگزار شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۶ - ۱۱:۵۲
MOPH

این برنامه آموزشی از طرف ریاست عمومی نظارت، بررسی و اطلاعات صحی وزارت صحت‌عامه برای ۲۰ تن از مسوولان سیستم HMIS در ریاست‌های صحت عامه ولایات پکتیا، پکتیکا، خوست و لوگر و موسسات تطبیق‌کننده برگزار گردید، که هدف آن، ارتقاء مهارت‌ها در استفاده مؤثر از سیستم DHIS2، حفظ کیفیت معلومات، تحلیل و تجزیه ارقام و بازنگری حساب‌های کاربری بود. در این برنامه، ترینرهای تخنیکی سیستم HMIS موضوعات مرتبط با مدیریت بهتر معلومات، گزارش‌دهی دقیق عملکردها و تحلیل ارقام را به‌صورت نظری و عملی برای اشتراک‌کننده‌گان ارائه کردند.

قابل یادآوری است، که DHIS2 یک سیستم معلوماتی وسیع است که برای مدیریت معلومات صحی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سیستم به‌گونه خاص برای جمع‌آوری، ذخیره، تحلیل و شریک‌سازی معلومات از سطح جامعه و مراکز صحی طراحی شده و در سطح بین‌المللی نیز برای مدیریت مؤثر و مصئون معلومات، کاربرد گسترده دارد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۳:۳۶
Background image

نهایی‌سازی طرح شفاخانه ۱۰۰ بستر تخصصی و فوق‌تخصصی آموزشی در کابل با همکاری قزاقستان

ریاست عمومی پلان و پالیسی وزارت صحت عامه از طریق ریاست پلان و برنامه‌ریزی، نشستی را به‌منظور نهایی‌سازی طرح، پلان، دیزاین و پروپوزل شفاخانه ۱۰۰ بستر تخصصی و فوق‌تخصصی آموزشی که قرار است. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۵:۱۹
Background image

وزارت صحت‌عامه نشستی را به‌منظور دیجیتال‌سازی شفاخانه‌ها در شفاخانه ملی و تخصصی اطفال اندراگاندی برگزار کرد

این نشست که با حضور داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه، داکتر امین‌الله مومند رئیس شفاخانه‌های تخصصی وثالثی، و شماری از متخصصین بخش‌های مختلف شفاخانه‌های مرکز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۴:۱۹
Background image

ورکشاپ سه‌روزه به‌منظور ارتقاء ظرفیت مسوولان ولایتی بخش سرویِلانس آغاز شد

ریاست عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، یک ورکشاپ سه‌روزه را به‌هدف ارتقاء سطح علمی مسوولان ولایتی بخش سرویِلانس و تقویت هماهنگی میان مرکز و ولایات آغاز کرد.

در مراسم افتتاح این. . .

BACK TO NEWS