یک حلقه چاه آب آشامیدنی و یک حوض آب بازی در شفاخانه هزار بستر تداوی معتادین مواد مخدر به بهره برداری سپرده شد

Panah_moph
دوشنبه ۱۴۰۱/۱/۸ - ۱۵:۲۷
یک حلقه چاه آب آشامیدنی و یک حوض آب بازی در شفاخانه هزار بستر تداوی معتادین مواد مخدر به بهره برداری سپرده شد

دوشنبه 8 حمل 1401

داکترحبیب الله آخند زاده معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و آقای جهاد آرگینای سفیر کشور ترکیه در افغانستان یک حلقه چاه آب آشامیدنی و یک حوض آب بازی را در شفاخانه هزار بستر تداوی معتادین مواد مخدرابن سینا در کابل به بهره برداری سپردند.

معین عرضه خدمات صحی به نماینده گی از سکتور صحی و مردم افغانستان از کمک و همکاری های کشور ترکیه به افغانستان ابراز امتنا ن و قدر دانی نموده و خواهان همکاری بیشتر آن کشور به سکتور صحی افغانستان گردید.

داکترآخند زاده چند دهه جنگ، بیکاری، فقر وعدم آگاهی مردم را از علت های مهم افراد در معتاد شدن به مواد مخدر دانسته و تعهد سپرد که وزارت صحت‌عامه به خاطر تداوی افراد معتاد به مواد مخدر در کشور از هیچ نوع سعی و تلاش دریغ نخواهند ورزید.

همچنان در ادامه این نشست آقای جهاد آرگینای سفیر کشور ترکیه در افغانستان صحبت نموده گفت: کشور ترکیه به همکاری آژانس همکاری و هماهنگی ( تیکا ) در کابل یک حلقه چاه آب آشامیدنی همراه با یک ذخیره آب و یک حوض آب بازی در محوطه شفاخانه هزار بستر تداوی معتادین مواد مخدر ابن سینا تمویل نموده است که ما امروز شاهد افتتاح آن می باشیم.

علاوه بر آن آقای آرگینای مواد مخدر را یک مشکل جهانی دانسته و تعهد سپرد که کشور ترکیه متعهد است تا سکتور صحی افغانستان را در بخش های مختلف همکاری نماید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۵:۱۹
Background image

در نواحی ۴ و ۱۷ ولایت کابل از شماری از شفاخانه‌ها و کلینیک‌ها نظارت صورت گرفت

این نظارت که از سوی ریاست نظارت از تأسیسات صحی صورت گرفت، در نتیجه آن دو مرکز صحی در ناحیه ۱۷ و یک شفاخانه در ناحیه ۴ به دلیل تخطی از قوانین صحی مسدود گردیدند.

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۴:۵
Background image

محترم معین غذا و ادویه با سفیر، معین وزارت صحت و رئیس سازمان دوا و غذا کشور ایران دیدار کرد

محترم مولوی حمدالله زاهد معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا با محترم علی رضا بیگدلی سفیر کشور ایران و محترم داکتر مهدی پیر صالحی معین وزارت صحت و رئیس سازمان دوا و غذا کشور ایران و. . .

BACK TO NEWS