وزارت صحت‌عامه نشست هماهنگی را برای تقویت روند نظارت مشترک برگزار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۵:۵۰
moph

مفتی عبدالقدوس هاشمی، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور تقویت هرچه بیشتر طرزالعمل‌های نظارت مشترک و افزایش مؤثریت فعالیت‌های نظارتی، نشست هماهنگی برگزار کرد.

این نشست با حضور مولوی محمودالله ذاهد، رئیس تأسیسات صحی، مسئولان ریاست‌های مربوط و نمایندگان تخنیکی و مسلکی برگزار شد که در آن، در مورد تقویت طرزالعمل‌های نظارت مشترک، افزایش مؤثریت امور نظارتی و ایجاد هماهنگی مؤثر، بحث و تبادل نظر همه‌جانبه صورت گرفت.

در این نشست تصمیم گرفته شد که اگر هر شخص یا نهادی، بدون جواز قانونی، مراکز صحی را که از سوی مراجع ذی‌صلاح مهر و لاک شده‌اند، به‌گونه خودسرانه دوباره بازگشایی کند، ریاست عمومی نظارت و بررسی مطابق اصول و مقررات نافذه، اقدامات قانونی لازم را انجام خواهد داد.

همچنان، در پایان این نشست، تیم‌های تخنیکی ویژه برای نظارت مشترک تعیین شدند و به آنان وظیفه سپرده شد تا فعالیت‌های نظارتی خود را مطابق پلان و چک‌لیست منظورشده آغاز کنند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۵:۵۱
Background image

امضای تفاهم‌نامه ارائه خدمات تغذیه وقایوی در ولایت زابل

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه Coordination of Humanitarian Assistance-CHA به هدف ارائه خدمات تغذیه وقایوی در ولایت زابل، تفاهم‌نامه‌ای را به ارزش ۳۴٬۸۵۰٬۸۹۵ افغانی برای مدت یک سال امضا کرد.

. . .
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۵:۱۴
Background image

نشست نوبتی کمیته رهبری و تخنیکی برنامه صحی جهانی محو پولیو (GPEI) در تالار وزارت صحت‌عامه برگزار شد

این نشست تحت رهبری محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، با اشتراک مشاورین مقام این وزارت و نماینده گان سازمان صحی جهان، یونسیف،‌ برنامه صحی جهانی محو پولیو. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۱۳
Background image

به تعداد ۲۸ عراده موترسایکل جدید برای واکسیناتوران اوتریچ، از سوی ریاست صحت‌عامه ولایت بادغیس توزیع گردید

این موترسایکل‌ها با حمایت مالی اداره یونیسف به‌منظور سهولت رفت‌وآمد واکسیناتوران، دسترسی بهتر آنان به مناطق دوردست و بهبود روند ارائه خدمات واکسیناسیون به باشنده‌گان این مناطق فراهم شده. . .

BACK TO NEWS