۲۴۰۰ تن از شاگردان و استادان لیسه عالی ذبیح‌الله عصمتی در مورد جلوگیری از اعتیاد و اضرار مواد مخدر آگاهی‌دهی شدند

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۴:۲۱
MOPH

کمیته آگاهی دهی و وقایه شفاخانه ملی ۱۰۰۰ بستر ابن‌سینا کابل در ادامه برنامه‌های آگاهی‌دهی و وقایوی خویش، این‌بار به لیسه عالی ذبیح الله عصمتی حضور یافته و برنامه‌ای را در زمینه جلوگیری از اعتیاد و آگاهی‌دهی پیرامون اضرار مواد مخدر برگزار نمود.

در این برنامه، 2400 تن از شاگردان و استادان این لیسه، جهت بهره‌مندی از مطالب آگاهی‌بخش وقایه از اعتیاد اشتراک ورزیدند؛ که اعضای کمیته، پیرامون عوامل خطر، زمینه‌های گرایش جوانان به مواد مخدر و راه‌های مصئونیت از این پدیده، از دیدگاه‌های تخصصی خویش به‌گونه فشرده و مؤثر سخنرانی نمودند.

همچنان در جریان این برنامه، با شعار « مبارزه با مخدرات مسوولیت جمعی است » بر نقش جوانان در مبارزه با اعتیاد تأکید گردید و از اشتراک‌کننده گان خواسته شد تا به حیث سفیران آگاهی دهی و مبارزه علیه مواد مخدر در میان دوستان، خانواده‌ها، قریه‌جات و محلات خویش ایفای وظیفه نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۳:۱۲
Background image

محترم وزیر صحت‌عامه از مرکز اپیدمیولوژی و کنترول بیماری‌های بلاروس دیدار کرد

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان، در جریان سفر رسمی خود به بلاروس، همراه با هودژایف الکساندر، وزیر صحت این کشور، از مرکز اپیدمیولوژی و کنترول بیماری‌های بلاروس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۵۶
Background image

بیش از ۳ هزار نمونه در لابراتوار کنترول کیفیت غذا، ادویه و محصولات صحی در ماه سنبله بررسی شده است

ریاست لابراتوار کنترول کیفیت غذا، ادویه و محصولات صحی معینیت غذا و ادویه، در ماه سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش، در مجموع ۳۴۶۴ نمونه شامل ۳۳۱۸ نمونه ادویه، ۱۱۶ نمونه مواد غذایی و ۳۰ نمونه آب را دریافت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۰:۵۳
Background image

ساخت یک مرکز صحی اساسی با هزینه ۱۶۵ هزار دالر در ولایت لغمان آغاز شد

کار ساخت یک مرکز صحی اساسی در منطقه کرنج مربوط به مهترلام، مرکز ولایت لغمان، با حمایت مالی سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) آغاز شد.

این مرکز دارای ۱۵ اتاق بوده و قرار است در مدت پنج ماه. . .

BACK TO NEWS