دیدارمعین پالیسی وپلان با والی ولایت کندز

Panah_moph
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۲۸ - ۱۵:۵
دیدارمعین پالیسی وپلان با والی ولایت کندز

پنج شنبه ۲۸ دلو ۱۴۰۰

داکترمحمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و تیم همراه شان در یک سفر رسمی عازم ولایت کندز گردیده و در نشستی با آقای ملا نثار احمد نصرت والی این ولایت دیدار و گفتگو نمود.

در این نشست طرفین روی بهبود عرضه خدمات صحی، پرداخت معاشات کارمندان صحی، تداوی معتادین مواد مخدر، ادویه با کیفیت و ایجاد مراکز صحی در بعضی از ولسوالی ها صحبت نموده و والی این ولایت از رهبری وزارت صحت‌عامه خواست تا در قسمت بلند بردن کیفیت عرضه خدمات صحی و رسیدگی به وضعیت صحی مردم کندز نیز توجه بیشتری نمایند.

معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه از کار و زحمات کارمندان صحی در این ولایت ابراز امتنان و قدردانی نموده و وعده سپرد که رهبری وزارت صحت‌عامه متعهد است تا به خاطر بهبود و بلند بردن کیفیت عرضه خدمات صحی، پرداخت معاشات کارمندان، تداوی معتادین مواد مخدر و ایجاد مراکزصحی در این ولایت که در توان وزارت صحت‌عامه باشد اقدام خواهد نمود که تلاش ها در این راستا جریان دارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۵:۴۰
Background image

سنگ تهداب مرکز قرنطینه در بندر اسلام‌قلعه هرات گذاشته شد

سنگ تهداب مرکز قرنطینه در نقطه صفری بندر اسلام‌قلعه با حضور داکتر حنیفی، معاون ریاست صحت عامه ولایت هرات و نماینده‌گان ادارات و مؤسسات همکار گذاشته شد.

این مرکز از سوی سازمان صحی جهان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۵:۳۱
Background image

برنامه‌ای به خاطر ارتقاء ظرفیت و آگاهی‌دهی در زمینه تغذیه سالم، برای استادان لیسه عالی فاتح میوند، برگزار شد

تیم کارشناسان ارتقاء ظرفیت و آگاهی عامه ریاست تحلیل و سرویلانس مواد غذایی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه، یک برنامه ارتقاء ظرفیت و آگاهی‌دهی را برای بیش از ۳۰ تن از استادان مکتب لیسه. . .

BACK TO NEWS