محترم داکتر قلندر عباد وزیر صحت عامه، از شفاخانه ۵۰ بستر تداوی معتادین ولایت جوزجان دیدن نمود

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۸ - ۹:۵۷
m

محترم‌ وزیر صحت عامه،  ضمن بررسی از عرضه خدمات این شفاخانه از مریضان داخل بستر عیادت کرد و نیز برای کارمندان صحی برای رسیدگی هرچه بهتر به مریضان هدایات لازم داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۰:۶
Background image

نظارت از پیشبرد برنامه اکمال تخصص در شفاخانه های تخصصی ولایت های بدخشان، تخار، قندز و بلخ صورت گرفت

تیم های نظارت ریاست عملیاتی، ریاست عمومی اکمال تخصص، جهت دریافت مشکلات ترینر متخصصین، داکتران ترینی و خلا های برنامه تریننگ اکمال تخصص، به شفاخانه های تخصصی ولایت های بدخشان، تخار، قندز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۹:۵۶
Background image

معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا در نشست بین‌المللی همکاری‌های بشری صحی و ارتقاء مصوونیت جمعی در دوحه اشتراک کرد

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا،  در رأس یک هیأت رسمی، در نشست بین‌المللی مربوط به همکاری‌های بشری صحی و ارتقاء مصوونیت جمعی، که در شهر دوحه کشور قطر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۴:۴۸
Background image

مدیریت امور کارمندان ریاست صحت‌عامه ولایت لوگر از طریق ریاست عمومی امور کارمندان وزارت صحت‌عامه به سیستم مرکزی دیتابیس وصل گردید

این اقدام از سوی آمریت دیتابیس ریاست عمومی امور کارمندان، به هدف گسترش روند دیجیتالی‌سازی اجرا شده است که براساس آن، ارزیابی و تثبیت تشکیل، تعیینات و اسناد مربوطه این ریاست، مطابق. . .

BACK TO NEWS