یک مرکز صحی جامع در ولایت لوګر افتتاح شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴ - ۱۳:۴۰
MOPH

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا در سفرش به ولایت لوگر، یک مرکزصحی جامع را که کار ساختمانی آن تکمیل شده بود، در ولسوالی محمد آغه، ساحه زرغون شهر این ولایت به ارزش سی و دو میلیون افغانی افتتاح نمود.

در مراسمی که به این مناسبت برگزار شده بود، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، شیح ضیاءالرحمن مدنی والی ولایت لوگر، رئیسان مرکزی وزارت صحت‌عامه، حافظ سعید الرحمن قادری رئیس صحت‌عامه ولایت لوگر، کارکنان صحی، بزرگان اقوام و باشنده گان محل اشتراک داشتند.

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، از اعمار این مرکز صحی در ساحه زرغون شهر ولسوالی محمد آغه ولایت لوگر، ابراز خوشی نموده و آن را یک دست آورد بزرگ در عرصه عرضه خدمات صحی برای باشنده گان زرغون شهر و اطراف آن خواند.

این مرکز صحی در ساحه زرغون شهر ولسوالی محمد آغه ولایت لوگر به همکاری مالی ( یو. ان. اچ . سی . آر) ایجاد شده که کار اعمار آن در شش ماه تکمیل گردیده و برای مردم محل بسیار مفید خواهند بود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۷
Background image

دور سوم نظارت از پیشبرد برنامه اکمال تخصص در شفاخانه های تخصصی صدری ابن سینا، ملالی، صحت روانی، کیور و نورIAM. صورت گرفت

این نظارت به خاطر دریافت مشکلات ترینر متخصصین، داکتران ترینی و خلا های برنامه تریننگ اکمال تخصص، توسط تیم های نظارت ریاست عملیاتی ریاست عمومی اکمال تخصص در شفاخانه های صدری ابن سینا،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۴:۵۵
Background image

بنیاد خیریه آقاخان به شفاخانه ولایتی تخار به ارزش یک‌ونیم میلیون افغانی ادویه کمک کرد

 بنیاد خیریه آقاخان (AKF) مقدار ۷۶ قلم ادویه ضروری را به شفاخانه ولایتی تخار که ارزش مجموعی آن حدود یک‌ونیم میلیون افغانی می شود کمک کرد.

این ادویه با حضور مولوی شیخ میر « صدام» رئیس. . .

BACK TO NEWS