کشور هندوستان ۴٫۸ تن  واکسین به وزارت صحت عامه افغانستان کمک کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۳ - ۸:۳۶
moph

کشور هندوستان ۴٫۸ تن  واکسین به وزارت صحت عامه افغانستان کمک کرد

رهبری وزارت صحت عامه از کشور هندوستان به خاطر این کمک ابراز تشکر و قدر دانی نموده و این  واکسین را به خاطر جلوگیری از بیماری های مختلف از جمله سگ دیوانه( Rabies) تیتانوس، زردی سیاه( هیپاتیتس بی) و انفلونزا ضروری دانست، که در افغانستان جان هزاران تن را نجات خواهد داد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۱:۳۸
Background image

۱۷ تُن مواد غذایی و ادویهٔ تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت در ولایت سرپل از بین برده شد

این مواد که از سوی مسوولان ریاست صحت عامه از نواحی مختلف این ولایت جمع‌آوری شده بود، در حضور مسوولان مربوطه از بین برده شد.

مسوولان ریاست صحت ولایت سرپل عامه تأکید کردند که نظارت بر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۱:۱۱
Background image

نشست دور بیست و دوم بورد رهبری وزارت صحت‌عامه، به منظور رسیده گی به روند کاری این وزارت به وقت معین آن برگزار شد

این نشست تحت رهبری محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا با حضور محترم معینان این وزارت و رییسان مرکزی وزارت صحت‌عامه برگزار گردید، که در آن موضوعات مهمی مطرح  و روی آن بحث و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۱:۰
Background image

به اثر زلزله شب گذشته، از وضعیت صحی کودک زخمی شده دیداری صورت گرفت

به اساس هدایت ویژه محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت عامه، داکتر شرافت زمان امرخیل، رییس اطلاعات، ارتباط عامه و سخنگوی این وزارت و هیئآت همراهش، در شفاخانه ملی و تخصصی تداوی اطفال. . .

BACK TO NEWS