یک برنامه آموزشی ۵ روزه به خاطر بلند بردن ارتقاءظرفیت کارمندان صحی شفاخانه ۱۷۰ بستر مخصوص تداوی معتادین در ولایت ننگرهار آغاز شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۱:۴
moph

در مراسم افتتاح این برنامه آموزشی که به ابتکار ریاست صحت‌عامه ننگرهار و با همکاری مالی سازمان صحی جهان آغاز شده است، الحاج امین‌الله شریف رئیس صحت‌عامه ننگرهار، رئیس شفاخانه ۱۷۰ بستر تداوی معتادین و نمایندگان مؤسسه MMRCA اشتراک داشتند.

رئیس صحت‌عامه ننگرهار، هدف از این برنامه آموزشی را بلند بردن ظرفیت کارمندان صحی خواند: و برنامه‌های آموزشی را در ارتقاء دانش و تجربۀ کارمندان صحی مؤثر دانست، و از اشتراک‌کننده گان خواست تا موضوعاتی را که در این برنامه شامل است به خوبی فرا گیرند و آن را در بخش‌های مربوطه به شکل عملی تطبیق نمایند.

قابل یادآوری است که پیش از این نیز به هدف بلند بردن ظرفیت کارمندان صحی این شفاخانه، برنامه‌های آموزشی در بخش‌های مختلف برگزار شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۱۴:۵۹
Background image

از سکتور صحی خصوصی، فروشگاه های مواد غذایی و هوتل‌ها در ولایت های خوست، لغمان و بلخ نظارت صورت گرفت

این نظارت از سوی مسوولان صحت‌عامه این ولایات به‌منظور تطبیق قوانین صحی و تأمین صحت مردم صورت گرفت، که در نتیجه آن ۶ دواخانه در ولایت خوست و همچنان ۲ دواخانه و ۲ معاینه خانه در ولایت بلخ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۱۴:۵۳
Background image

نشست تخنیکی به‌منظور بازنگری بسته‌های خدمات صحی EPHS و BPHS برگزار شد

یک نشست تخنیکی به‌منظور بازنگری بسته‌های خدمات صحی EPHS و BPHS، به رهبری داکتر سید رسول منگل رئیس عمومی پلان و پالیسی وزارت صحت‌عامه، با حضور نماینده گان ریاست‌های مربوطه، تمویل‌کننده. . .

BACK TO NEWS