نشست تعقیبی هماهنگی به منظور دیجیتال‌سازی خدمات صحی برگزار شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۵:۱۳
moph

نشستی به منظور دیجیتال‌سازی خدمات صحی، با حضور مسوولان وزارت صحت‌عامه و نماینده‌گان وزارت‌های مالیه و مخابرات برگزار گردید. در این نشست، روی دیجیتال‌سازی خدمات صحی در شفاخانه‌ها، جمع‌آوری عواید و دیگر بخش‌های مربوط به وزارت صحت‌عامه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

مسوولان وزارت صحت عامه گفتند: «برای مدیریت بهتر خدمات صحی، دسترسی آسان‌تر و ثبت دقیق اطلاعات بیماران، دیجیتالی شدن شفاخانه‌ها یک نیاز اساسی است

آن‌ها افزودند: «کیفیت خدمات معالجوی از طریق یک سیستم شفاف تضمین می‌شود و این کار باعث افزایش رضایت بیماران نیز خواهد شد

در این نشست، مسوولان وزارت صحت‌عامه نیازمندی‌های تخنیکی و اجرایی خود را از طریق یک پرزنتیشن ارائه کرد و مسوولان وزارت‌های مالیه و مخابرات نیز در این موارد اطمینان به همکاری دادند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۴۰
Background image

یک ورکشاپ آموزشی هفت‌روزه به‌منظورارتقاء ظرفیت کارمندان صحی، از سوی ریاست عمومی وقایه و کنترول امراض برگزار گردید

در این برنامه آموزشی، ۹۰ تن از کارمندان صحی ولایات لوگر و میدان‌وردک اشتراک داشتند. در این ورکشاپ، موضوعاتی از جمله وقایه و کنترول امراض غیرساری، تشخیص مقدم، تداوی، ریفر بیماران به. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۳۵
Background image

امضای قرارداد بیش از ۲۳ هزار دالری برای تقویت ظرفیت مدیریت بیماری شکر در شفاخانه حوزوی هرات

وزارت صحت‌عامه به منظور تقویت ظرفیت بخش کنترول و مدیریت بیماری شکر (دیابت) در شفاخانه حوزوی ولایت هرات، با مؤسسه Welfare Organization for Poverty Reduction and Advocacy (WOPRA) قرارداد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۱۹
Background image

فصل اول، ماده هجدهم، فقره دوهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

فصل اول، ماده هجدهم، فقره دوهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی:

اشخاصی که وسایل حمل و نقل دارند و جواز نامه مربوط را نداشته باشند، به هیچ صورت نمی توانند، مواد. . .

BACK TO NEWS