از روز جهانی قلب در نشستی گرامی داشت به عمل آمد

akbari_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۸ - ۱۳:۱
از روز جهانی قلب در نشستی گرامی داشت به عمل آمد

پنج شنبه ۲۴ ربیع الاول ۱۴۴۴

وزارت صحت‌عامه امروز در نشستی از روز جهانی قلب  تحت شعار "استفاده از قلب برای هر قلب" در نشستی گرامی داشت به عمل آورد.

در این نشست حبیب الله آخند زاده حامد معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه هدف از تجلیل روز جهانی قلب را بلند بردن آگاهی عامه و داد خواهی برای کنترول امراض قلبی وعایی در کشور می داند.

معین عرضه خدمات صحی افزود طوری که همه میدانند امراض قلبی وعایی (Cardio Vascular Disease) یک گروپ از اختلالات قلب و رگهای خون می باشد که بزرگترین علت مرگ و میر را در جهان تشکیل میدهد.

در ادامه معین عرضه خدمات صحی گفت: طبق آمار سازمان صحی جهان در سال ۲۰۲۰ حدود ۱۷،۳۵ فیصد مرگ ها درافغانستان ازباعث امراض قلبی وعایی می باشد.

قابل تذکر است که مهمترین عوامل خطر رفتاری در بیماران  قلبی و سکته مغزی رژیم غذایی ناسالم، عدم فعالیت فزیکی، استفاده بیشتر از نمک وروغن در رژیم غذایی، مصرف دخانیات و استفاده مضر از الکهول می باشد.

همچنان کاهش مصرف مواد مخدر، کاهش نمک و روغن در رژیم غذایی، مصرف میوه ها و سبزیجات، فعالیت بدنی منظم و اجتناب از الکهول خطر ابتلا به بیماری قلبی وعایی را کاهش می‌دهد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۱۴:۳۶
Background image

فصل دوم، ماده نوزدهم، فقره هفتم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

فصل دوم، ماده نوزدهم، فقره هفتم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی:

موسسات داخلی و بین المللی مکلف اند که حین وارد کردن مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی ۲/۳ عمر. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۸:۴۰
Background image

کار ساخت دوباره بخش نیمه‌تمام تعمیر شفاخانه تخصصی و ثالثی وزیر محمد اکبر خان، با هزینه مالی ۴۰ میلیون افغانی از سوی وزارت صحت‌عامه از سر گرفته شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، رؤسای مرکزی این وزارت، مسئولان شفاخانه وزیر محمد اکبر خان، داکتران و کارکنان صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

BACK TO NEWS