از روز ملی کارکنان صحی جامعه در نشستی گرامی داشت به عمل آمد

akbari_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۴ - ۱۳:۲۱
از روز ملی کارکنان صحی جامعه در نشستی گرامی داشت به عمل آمد

دوشنبه 11 جمادی الاول 1444

وزارت صحت‌عامه در نشستی از روز ملی کارکنان صحی جامعه گرامی داشت به عمل آورد.

حبیب الله آخند زاده حامد معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه در نشستی که به این مناسبت راه اندازی شده بود گفت: ما از کارکردهای کارکنان صحی جامعه که همیشه در خط نخست عرضه خدمات صحی قرار دارند ابراز قدردانی نموده و این روز را برای شان تبریک می گویم.

در ادامه این نشست معین عرضه خدمات صحی گفت: ما در سطح کشور حدود 30000 هزار کارکن صحی جامعه، 14622پوسته صحی فعال، 1914 تن ناظر صحی جامعه ،21230 شورای صحی، 10786 گروپ کاری صحی خانواده و370 آشیانه صحی داریم که تحت اثر آمریت خدمات مبتنی بر جامعه (  CBHC  ) در نقاط مختلف کشور عرضه خدمات صحی ارایه می‌نمایند.

همچنان معین عرضه خدمات صحی نقش کارکنان صحی جامعه را در کاهش مرگ ومیر اطفال ومادران، رجعت دهی بیماران، گرفتن واکسین و بهبود عرضه خدمات صحی در جامعه موثر دانسته و وعده سپرد که رهبری وزارت صحت‌عامه در تفاهم با شرکایی صحی در تلاش اند تا امتیازاتی را به پاس خدمات کارکنان صحی جامعه در نظر گیرند که تلاش ها در این راستا ادامه دارد.

از سوی‌هم داکتر حیدرخان حیدر رییس عمومی طب وقایوی، نصیر احمد ځلاند نماینده اداره یونسیف و نماینده گان ادارات مختلف در مورد نقش و کارکردهای کارکنان صحی جامعه صحبت نموده و حمایت شان را به خاطر تداوم این برنامه اعلام نمودند.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۷/۲۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ملاعبدالقدیر نظیر به حیث رییس جدید ریاست تدارکات وزارت صحت‌عامه گماشته شد

محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی واداری وزارت صحت‌عامه، در نشستی با حضور رییسان و کارمندان این وزارت ملاعبدالقدیر نظیر را به حیث رییس تدارکات وزارت صحت‌عامه به کارمندان این ریاست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۹
Background image

دوپایه ماشین پیشرفته اکسری مجهز به شفاخانه ولایتی غزنی و بادغیس تسلیم داده شد

این ماشین های اکسری که مجهز با تکنالوژی پیشرفته می باشد؛ به‌منظور ارتقای کیفیت خدمات صحی، تشخیص دقیق و به‌موقع بیماری‌ها و تقویت ظرفیت‌های تشخیصی به شفاخانه های  ولایتی غزنی بادغیس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۶
Background image

۳۵۲۰ کیلوگرام ادویه بی‌کیفیت مربوط به فابریکه سلیم نیچرل در منطقه گُزک از بین برده شد

۳۵۲۰ کیلوگرام ادویه بی‌کیفیت مربوط به فابریکه سلیم نیچرل، از سوی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در حضور نماینده‌گان ادارات مربوطه در منطقه گُزک از بین برده شد.

این ادویه شامل دو. . .

BACK TO NEWS