از سکتور صحی خصوصی ولایت کاپیسا به‌منظور جلوگیری از قیمت‌فروشی و تأمین عرضه خدمات معیاری ادویه، نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۳:۴۱
MOPH

این نظارت که در یک ماه گذشته از طرف مسوولان ریاست صحت‌عامه ولایت کاپیسا در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت صورت گرفت، شامل ۷۷ مرکز صحی خصوصی بود، که در نتیجه آن، ۴۲ باب دواخانه، ۹ باب لابراتوار طبی، ۱۳ باب کلینیک دندان و ۲ اتاق اکسری به‌دلیل نقض قوانین صحی، قیمت‌فروشی و نداشتن افراد مسلکی مسدود گردیدند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای قرارداد ۴۵۶ هزار دالری برای تقویت خدمات صحی در ولایت بلخ

وزارت صحت‌عامه به‌منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده‌گان ولایت بلخ، قراردادی را به ارزش (۴۵۶٬۱۳۶) چهارصد و پنجاه و شش هزار و یک‌صد و سی و شش دالر با مؤسسه ار ایچ دی او (RHDO) به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۲۰
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد در لیسه استاد عبدالحق بیتاب ـ کابل با اشتراک بیشتر از ۸۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از طرف مسوولان برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ١٠٠٠بستر مواد مخدر ابن سینا- کابل وزارت صحت‌عامه برگزار شد، که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۱۷
Background image

کمک اقلام صحی به ارزش ۲۷۶ هزار افغانی به مرکز صحی سلطان‌پور ننگرهار

به مرکز صحی سلطان‌پور مربوط ولسوالی سره‌رود ولایت ننگرهار، به ارزش ۲۷۶ هزار افغانی، مقداری از اقلام ضروری، دواها و تجهیزات کمک گردید.

این کمک که از سوی کمپنی مومن گروپ صورت گرفته، در. . .

BACK TO NEWS