از یک تعداد فروشگاه‌ها، عمده‌فروشی های دوا، دواخانه‌ها، هوتل‌ها، و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولسوالی موسی‌قلعه ولایت هلمند نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۶:۷
moph

این نظارت که از طرف مسئولان بخش نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه هلمند صورت گرفت،  در نتیجه آن، ۱۲۰ قلم مواد طبی تاریخ‌گذشته و ۸۰ قلم مواد خوراکی تاریخ‌گذشته که (در مجموع ۷۵ کارتن)می شوند جمع‌آوری و به گدام شاروالی موسی‌قلعه جهت از بین بردن انتقال داده شد.

همچنان، به مسئولان مربوطه توصیه‌های لازم در مورد ارائه خدمات باکیفیت و حفظ رعایت قوانین صحی ارائه گردید تا شفافیت ایجاد و خدمات معیاری گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۸:۴۰
Background image

کار ساخت دوباره بخش نیمه‌تمام تعمیر شفاخانه تخصصی و ثالثی وزیر محمد اکبر خان، با هزینه مالی ۴۰ میلیون افغانی از سوی وزارت صحت‌عامه از سر گرفته شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، رؤسای مرکزی این وزارت، مسئولان شفاخانه وزیر محمد اکبر خان، داکتران و کارکنان صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۱
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیئآت همراهش، از شفاخانه ۱۰۰ بستر برچی در کابل  دیدار نمودند

در جریان این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی بخش‌های مختلف این شفاخانه را بررسی نمود و روند ارائه خدمات صحی، وضعیت تداوی بیماران، موجودیت دوا و تجهیزات طبی، امور کاری شفاخانه، حضور و. . .

BACK TO NEWS