از یک تعداد مراکز صحی خصوصی و تاسیسات صحی در ولایت فراه نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۳:۳۳
MOPH

نظر به هدایت الحاج مولوی شیخ میر "صدام"، رئیس صحت‌عامه ولایت فراه، هیئات آمریت نظارت و بررسی این ریاست، از سه باب دواخانه، یک کلینیک خصوصی و دو فروشگاه مواد غذایی در مناطق مختلف شهر فراه نظارت نمودند.

این نظارت که به منظور ارزیابی کیفیت ادویه، حضور کارکنان مسلکی و اسناد قانونی صورت گرفت، در آن ۵۰ قلم ادویه تاریخ گذشته جمع‌آوری و به گدام ریاست صحت‌عامه تسلیم داده شد.

علاوه بر آن، توصیه‌های لازم به داکتران و فروشنده گان مربوطه داده شد و تاکید شد که چنین نظارت ها ادامه خواهند یافت، تا خدمات صحی با کیفیت و محفوظ به مردم ارائه گردد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۳۰
Background image

ورکشاپ آموزشی برای ۱۵۰ تن از طبیبان سنتی مرکز و ولایات آغاز شد

این برنامه برای ۱۵۰ تن از طبیبان سنتی مرکز و ولایات، به ابتکار ریاست تنظیم امور طبابت سنتی وزارت صحت‌عامه و با حمایت مالی سازمان صحی جهان، در شهر کابل آغاز گردید.

هدف از برگزاری این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۲
Background image

از یک تعداد تأسیسات دوایی و مواد غذایی در ساحات مختلف شهر پلخمری نظارت به عمل آمد

تیم آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت بغلان، از (۳۳) باب تأسیسات مواد غذایی و دوایی در شهر پلخمری، نظارت نمود که در نتیجه( ۵۱ ) قلم مواد غذایی وادویه تاریخ گذشته و فاسد شده به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۱۶
Background image

تفاهم‌نامه به ارزش ۱۵۳ هزار دالر میان وزارت صحت‌عامه و مؤسسه WVI برای ارائه خدمات صحی در هرات امضا شد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات روانی و خدمات صحی اولیه در ولایت هرات، تفاهم‌نامه‌ای را به ارزش ۱۵۳ هزار دالر امریکایی با مؤسسه World Vision International-WVI امضا کرد.

این تفاهم. . .

BACK TO NEWS